Inga negs, charader eller annat bullshit

Jag valde att ta en workshop i daygame med Viktor för att jag ville lära mig hur jag kan visa intresse för tjejer på ett bekvämt sett. När vi satte oss ner i början av workshopen diskuterade vi frågeformuläret jag fick innan vi träffades och gick igenom riktlinjer och förväntningar inför workshopen.

Visa att du är intresserad av den du pratar med utan charader och negs.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Sen var det dags för allvar, då skulle jag ut och prata med tjejer på stan på riktigt!

Viktor började dag två med att utöva rollspel där han gick igenom hur man bör gå till väga för att starta en konversation med en tjej på gatan, exempel på situationer och olika personligheter man kan stöta på och hur man kan agera i dessa lägen. Det var väldigt lätt att följa och Viktor gav bra feedback under tiden för att förbättra min approach.

Jag kände direkt att sättet Viktor lärde ut kändes väldigt bekvämt för mig, det handlade om att vara sig själv, eller snarare ”sitt bästa sig själv”, visa intresse med en gång och sedan följa upp. Inga negs, charader eller annat bullshit, bara raka rör och tydliga signaler.

Efter rollspelet var det bara att spänna upp hökögonen och börja spana efter söta tjejer. Viktor hjälpte till att pusha mig i början, vilket var jättebra, något han minskade på efter att tiden gick. Detta är ju trots allt något man måste ta tag i själv!

Även om de flesta jag gick fram till hade pojkvän var reaktionerna mycket positiva och flera av tjejerna rodnade med ett ansikte rödare än en färsk tomat. De som inte hade pojkvän reagerade mycket förvånade och glada (det är ju trots allt en komplimang man ger!). Resultatet på dagen var en telefon med en ökning av kontakter, mycket lyckat med andra ord!

Förutom att jag lärde mig att det var okej (och roligt!) att gå fram till tjejer på gatan så lärde Viktor mig mycket om mig själv. Till exempel att det är okay att vara nervös, acceptera det och vända det till något positivt. Jag fick uppfattningen om att det hela inte bara handlade om att våga gå fram till okända tjejer på gatan utan också att våga gå fram till sig själv, acceptera sig själv för den man är och våga visa det.

/Olof, 26 år