Misstaget som gör att du känns som en stalker

Det är vanligt, speciellt bland lite yngre killar, att de spanar in en tjej i sin närhet en längre tid. Kanske någon i skolan eller på jobbet, för att sedan leta upp hennes nummer på internet eller genom att tjata till sig det från någon av hennes bekanta. Bli INTE en av dessa killar, då riskerar du att stöta bort tjejen direkt och döda all attraktion.

”…Det ger dig i sin tur mer långvariga och givande relationer med de tjejer du dejtar…”

Det som händer när du gör detta och kontaktar tjejen är att hon kommer bli rädd, känna sig otrygg och förknippa dig med en stalker eller andra obehagliga killar. Det spelar ingen roll hur goda intentioner du har, du gräver ner dig själv i en grop du aldrig kommer kunna ta dig upp från.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

 

Misstaget som gör att du känns som en stalker
Få fler lyckade dejter genom att undvika stalker-fällan.

Så här gör jag för att undvika stalker-fällan

Om jag känner att en tjej är det minsta tveksam till att ge mig sitt nummer, även om hon ger mig sitt nummer, så vägrar jag att ta emot det. Antingen fortsätter jag prata med henne tills hon känner sig tryggare eller så går jag vidare till en annan trevligare tjej som har lättare för att lita på andra. För det enda en tjej gör som ger mig sitt nummer utan intentionen att svara är att slösa min tid och ge mig förhoppningar i onödan.

För att undvika stalker-fällan, ta för vana att aldrig ringa en tjej som du inte fått numret frivilligt av. 

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är min poäng att ett nummer som tjejen inte frivilligt ger dig är värt MINDRE än noll då det bara kommer ge dig ett krossat hjärta, bortslängd tid och så ger det tjejen obehagskänslor. Om du är noggrann med att känna efter om tjejen verkligen vill ge ut sitt nummer kommer du öka antalet dejter du får, minska antalet döda nummer, samtidigt som du bygger upp din integritet. Ännu en positiv sidoeffekt av detta är att du kommer dejta färre tjejer som har tillitsproblem och fler som har en trygg anknytningsstil. Det ger dig i sin tur mer långvariga och givande relationer med de tjejer du dejtar i framtiden.

Kommentera nu med ett misstag du gjort med en tjej. (Vi har alla gjort misstag och det är en styrka att kunna stå för dem.)

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Tillsammans med konversationsexperten David Morin har jag utvecklat ett gratis test (på engelska) för att skippa kallpratet och skapa det sociala liv DU vill ha: Gå till testet.