Seminarium för dig som vill bli mer självsäker och bättre på att ta kontakt med tjejer

Nu den 30e November så kommer vår coach Nils Johansson att hålla ett seminarium här i Göteborg.

Seminariet riktar sig till dig som känner igen dig i någon av följande situationer:

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

  • Du vill lära dig både praktiskt och djupgående hur man tar kontakt och raggar upp en tjej i vilken situation som helst.
  • Du vill träffa fler likasinnade som är i en liknande situation som dig intresserade av samma sak.
  • Du vill ta tag i din personliga utveckling och få ett bättre självförtroende med tjejer, men är osäker på hur du ska göra.
  • Du vill inspireras att komma igång med dejting, raggning och din personliga utveckling.
  • Du har länge funderat på att börja utmana dig själv mer socialt och ta dig ut ur din bekvämlighetszon.
  • Du är trött på att bara vänta och hoppas att allt med tjejer ska lösa sig och vill ta tag i det, men vet inte exakt hur du ska göra.

Det kommer även hållas i Stockholm framöver, så anmäl dig nu även om du inte kan komma till Göteborg för att få det till vårt lanseringspris. Och till dig som kan komma till Göteborg, anmäl dig så snart som möjligt innan det blir fullbokat!

Läs mer och anmäl dig till seminariet här!

P.S. Detta kan mycket väl vara startskottet du behöver för att börja resan mot det liv DU vill ha. Tänker du fortsätta att vänta på att allt bara ska lösa sig eller är du redo att ta bollen i dina egna händer? Anmäl dig nu om du vill ta tillbaka kontrollen över ditt liv och din utveckling.