2 misstag som gör dig obehaglig när du tar kontakt med tjejer

Här kommer du lära dig de 2 vanliga misstagen jag ser att nästan alla mina klienter gör i början på mina workshops när de tar kontakt med tjejer. Dessa misstag gör att tjejen kommer tycka att du är obehaglig istället för attraktiv. Det positiva är att de går att undvika väldigt enkelt när man är medveten om dem.

 ”…Enligt samma princip bygger du då attraktion istället för att döda den…”

misstag som gör dig obehagligMisstag 1. Du går lite bakom tjejen medan ni pratar

Detta ger tjejen undermedvetet känslan av att hon är förföljd och vill komma ifrån dig vilket automatiskt dödar all attraktion oavsett hur bra du sköter dig i övrigt.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Gör så här för att undvika detta misstag:

Gå bredvid eller lite framför tjejen oavsett hur snabbt hon går. Om hon verkar ha bråttom brukar jag försöka ligga ett halvt steg före hennne, på det sättet känner hon inte att jag saktar ner henne och triggar inga obehagskänslor vilket ger mig mer tid att charma henne.

Misstag 2. Du följer efter tjejen utan att ge henne det utrymme hon behöver

En sak som jag nästan alltid behöver rätta till med kroppsspråket hos mina klienter är att de har en tendens att följa efter tjejen. Ett exempel på det är att de först går bredvid varann i en rak linje, men tjejen kanske blir lite shockad i början och tar ett steg ifrån killen. Misstaget nästan alla gör är att de omedelbart följer efter tjejen åt sidan. De uppfattar inte att de kom för nära och fortsätter att försöka hålla sig lite för nära tjejen medan hon fortsätter att gå mer och mer åt sidan. Detta leder till att tjejen känner sig trängd och förföljd på ett undermedvetet plan vilket åter igen dödar all attraktion oavsett hur många andra saker man gör rätt.

Den personliga zonen

Innan tjejen känner sig trygg med dig så är det viktigt att respektera hennes personliga zon. Hur stor den zonen är varierar från tjej till tjej och den kan bli större innan hon känner sig trygg med dig. Om ni är bredvid varandra är den oftast ganska liten, under 1 meter. Medan den ökar om ni är mitt emot varann och minskar ytterligare om ni sitter. Att råka komma för nära inpå är inte farligt, för då kommer tjejen markera det genom att flytta sig lite längre ifrån dig.

Gör så här för att undvika detta misstag:

Håll din position medan ni pratar, stå kvar ifall hon backar ett steg och prata lite högre. Hon kommer då komma tillbaka till dig efter en stund vilket istället gör att hon undermedvetet känner att hon vill komma närmare dig vilket skapar attraktion. Ifall ni går sida vid sida och hon tar ett steg åt sidan för att hålla ett större avstånd, fortsätt gå rakt fram istället för att följa efter. Enligt samma princip bygger du då attraktion istället för att döda den.

Jag har fått förfrågan från många läsare att de skulle vilja ha feed-back på exakt vad de gör för fel när de går fram till tjejer. Därför har jag gjort detta till en viktig del av min workshop. Där lär du dig exakt hur du ska göra för att få tjejen intresserad av dig när du går gram till henne. Läs mer om workshopen här.