Så får du tjejer att vilja ha dig genom ögonkontakt

Så får du tjejer att vilja ha dig genom ögonkontaktIdag kommer du lära dig ett av de vanligaste misstagen män gör och hur du vänder på det för att snabbt bygga attraktion med en tjej du pratar med. Det krävs ingen charm, ingen snabbtänkthet, inga snygga kläder eller några komplicerade raggningsfraser.

 ”…vilket samtidigt skapar mer attraktion mellan er…”

Misstaget många män gör

Det är vanligt att män har svårt för att hålla ögonkontakt med tjejer, istället kollar de ner eller bort. Detta gör att de verkar konstiga eller i bästa fall ointresserade. Genom att undvika ögonkontakt förlorar du den enklaste och effektivaste metoden du har för att bygga attraktion.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Tricket med ögonkontakt

Tricket är att hålla ögonkontakt med tjejen i 0,1-1 sekund längre än vad man normalt gör. Ögonkontakt fyller en viktig funktion när du raggar eller dejtar, när du och en tjej får ögonkontakt och håller kvar den lite för länge betyder det antingen att ni är attraherade eller arga på varann. Om du har en i övrigt trevlig konversation med en intressant tjej och ni får ögonkontakt som du håller lite för länge (inte alldeles för länge, bara någon sekund längre än du skulle titta normalt), då kommer tjejen antagligen inte tolka det som att du är arg, utan istället kommer hon känna av attraktionen, vilket bygger mer attraktion mellan er.

Steg 1: Våga hålla ögonkontakt

Nästa gång du pratar med en tjej du är intresserad av, försök att få ögonkontakt under samtalet och håll kvar den någon sekund längre än normalt. Försök känna av hur attraktionen skapas genom spänningen som uppstår mellan er. Gör inget annorlunda mot vad du brukar göra förutom ögonkontakten. Skriv sen här i kommentarerna och berätta om din upplevelse av den här övningen, speciellt om du upplevde något speciellt problem – då svarar jag direkt eller tar upp det i ett senare brev i mailkursen.

Steg 2: Bemästra ögonkontakt med tjejer

Prova att hålla ögonkontakt kortare tid än normalt, se vilken effekt det får. Prova sedan att hålla ögonkontakt längre tid än normalt och försök slutligen att hitta den perfekta balansen. Efter 10 gånger kommer du ha ett hum om hur du ska göra, efter 100 gånger kommer du kunna göra det bra och efter 1000 gånger kommer du vara grym!