Hur man inleder en kyss

Hur man inleder en kyssDu gillar henne, hon verkar gilla dig. Antingen har du fantiserat om att kyssa henne ända sedan ni sågs förra (eller första) gången, eller så känner du spontant i stunden att du skulle vilja kyssa henne, nu direkt. Men hur går man egentligen från flört till kyss? Det kan lätt kännas både nervöst och osäkert, och rädslan för att bli avvisad är ofta stor. Här kommer en handfast liten guide som gör dig kyssredo på några minuter:

1. Börja med att röra vid henne
Det är svårt att gå från noll till hundra på ett ögonblick, och att gå direkt till att kyssas utan att först ha haft någon annan sorts fysisk kontakt kan fungera för den riktigt modige, men kan lätt kännas väl påfluget och ocharmigt. Så, när du känner att du vill kyssa henne, börja med att röra vid henne på ett naturligt sätt, kanske på handen eller armen medan ni pratar. Egentligen fungerar precis vad som helst så länge du korsar barriären av fysisk avstånd mellan er. Jämför handstorlek, föreslå ett parti tum-brottning eller att skojknuffas lite när du skämtar med henne kan också funka.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

2. Skapa ögonkontakt med hennes läppar
Det låter kanske konstigt, men det fungerar! Om du tittar på hennes läppar när ni pratar med varandra skickar du undermedvetna signaler om att du tänker på att kyssa henne. Självklart ska du inte stirra på hennes läppar hela tiden, det kommer bara verka creepy, men tillräckligt mycket för att skapa den rätta stämningen.

3. Kom nära
Att inleda en kyss kan vara både spännande och nervöst, så för din skull är det ett hett tips att komma riktigt nära innan du satsar på kyssen för att minimera tiden av ”hjälp, nu gör jag det!” medan dina läppar rör sig mot hennes. Att du vill visa henne någonting på din mobil, kolla vilken ögonfärg hon har eller plocka bort en ögonfrans på hennes kind kan vara bra ursäkter för att komma nära, eller så har du helt enkelt successivt flyttat dig närmare under tiden ni pratat, vare sig ni sitter eller står intill varandra.

4. Rör vid hennes ansikte
Om du behöver samla ännu mer mod eller helt enkelt vill kolla en extra gång så att tjejen verkligen är med på noterna kan du röra vid hennes ansikte eller stryka henne över håret. Det är ett enkelt sätt att skapa intimitet mellan er, och när du är redo för att ta steget till kyssen kan du använda din hand för att (försiktigt!) luta hennes ansikte mot ditt.

5. Blunda och kör!
Om du har kommit såhär långt utan att hon har ryggat tillbaka eller flyttat sig bort kan du vara helt säker på att hon vill kyssa dig precis lika mycket som du vill kyssa henne. Låt absolut inte rädslan för att bli avvisad göra att tillfället går till spillo! Nu är det helt enkelt bara att blunda, luta dig in och låt dina läppar möta hennes. Det kommer definitivt vara värt all nervositet i världen!

Kommentera gärna hur du brukar inleda en kyss!

Bildkällor: 1