5 tecken på att en tjej vill bli kysst

tecken på att em tjej vill bli kysstÄven om Sverige sägs vara världens mest jämställda land är det fortfarande traditionellt sett upp till mannen att ta initiativ till den första kyssen. Men även om tjejen väntar på att du ska ta första steget finns det många signaler hon kan ge för att hinta om att hon gärna vill att du ska kyssa henne. Här kommer en enkel checklista för att ta reda på när det är rätt läge att låta era läppar mötas för första gången:

1. Hon pratar om kyssar och/eller sex

Att prata om kyssar eller sex kan vara en omedveten eller medveten strategi för att få din hjärna att koppla ihop henne med fysisk närhet. Om hon flertalet gånger tar upp ämnen som har med kyssar att göra, till exempel genom att fråga om din första kyss eller kommentera den romantiska kyssen på filmen ni ser, kan du vara ganska säker på att hon också har tänkt på dig som ett absolut potentiellt kyssobjekt!

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

2. Hon rör vid dig

Hon tar dig lätt på armen eller axeln när ni pratar med varandra, sätter sig nära bredvid, i ditt knä eller kramar dig ömsint när ni ses. Kanske går hon till och med så långt att hon stryker dig över kinden, pillar dig i håret eller tar din hand. Att hon rör vid dig är ett tecken på att hon är intresserad, tycker om din närhet och gärna vill vara fysisk med dig.

3. Hon tittar på dina läppar

Om hon tittar på dina läppar när ni har en intensiv konversation med varandra kan du verkligen ta det som en hint om att hon gärna vill placera sina egna läppar just där.

4. Hon drar uppmärksamhet till sina läppar

Hon kanske biter sig eftertänksamt i läppen, slickar sig om läpparna, rör vid läpparna mjukt med sina fingrar eller smörjer in läpparna med cerat eller lipgloss samtidigt som hon tittar dig djupt i ögonen… Allt som handlar om att dra uppmärksamhet till sina läppar kan vara en, antingen omedveten eller medveten, signal om att hon vill bli kysst.

5. Hon närmar sig ditt ansikte

För att en kyss ska kunna uppstå måste era ansikten vara nära varandra. Om hon lutar sig framåt när ni pratar så att hennes ansikte hamnar nära ditt, vänder sitt ansikte mot ditt i slutet av en lång kram eller sätter sig nära intill och vänder upp ansiktet mot ditt, är det förmodligen så att hon bara längtar efter att du ska ta steget och möta hennes läppar med en kyss.

Så nästa gång du är på dejt, umgås med en kvinnlig vän (som du gärna vill mer än bara vara kompis med) eller träffar någon på krogen, håll utkik efter dessa tecken och besvara dem gärna med liknande eller andra subtilt flörtiga signaler.  Sen kommer kyssen att kännas naturlig från båda håll! Och om du inte vill verka alltför framfusig, tänk att du lutar dig in till 90 procent och låt tjejen möta dig med de sista tio procenten. Kör hårt, gå på magkänslan och våga ta initiativet!

Hur brukar du själv göra när du ska kyssa någon? Brukar du vänta på något speciellt tecken? Kommentera gärna!

Bildkällor: 1