Flirttips | Flirta på gymmet och träningen!

flirttips - flirta när du tränar

Jag läste precis en kul artikel i expressen om att joggare har mer sex än andra. Det kan förklaras på många sätt. Men jag fastnade för upplysningen att många joggar bara för att få en chans att flirta med potentiella partners! Det fick mig att tänka på de gånger när jag själv gjort det – och det har funkat.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Nu på vintern är det kanske inte så lockande att springa ut i slasket, men det går lika bra att flirta på gymmet eller på någon annan form av träning. Det finns många singlar där ute som bara väntar på att någon trevlig person ska ta kontakt. Så dagens flirttips är att ta vara på chansen att flirta även när du tränar, då får du både hälsa, lycka och kärlek i ett. Varför inte utnyttja din vardag till att träffa en partner?

Om du till exempel ser en attraktiv person på löpbandet i gymmet, välj löpbandet bredvid och starta en flirtig konversation. Ett tips för att starta flirten kan vara att fråga hur länge de sprungit och spinna vidare konversationen därifrån – kanske t.o.m. skoja lite och säga att du bara joggar för att få en chans att prata med tjejen eller killen bredvid. Du märker snabbt om de är intresserade av att flirta mer med dig – många uppskattar också sällskapet i sig – det är bra mycket roligare att träna tillsammans än ensam. I värsta fall är det bara att fortsätta jogga på bandet om personen inte visade sig vara intressant.

Du kan också läsa om tillvägagångssättet i min artikel om hur man får tjejer i vardagen, som har gett mig dejter via gymmet flera gånger.

Har du någon gång flirtat när du tränat? Gav detta flirttipset några nya idéer?