Singeltjejer! Vinn gratis coaching!

Gratis coaching coach - tävlingSommaren närmar sig och allt fler singlar väljer att aktivt ta tag i sina kärleksliv med hjälp av en dejtingcoach. Jag har fram tills nu tackat nej till singeltjejer som velat ha dejtcoaching, men som jag nämnde i min förra bloggpost har jag nu bestämt mig för att ändra på det. Därför kommer vi ha en tävling där du kan vinna din personliga gratis coach över sommaren och få gratis coaching!

Vad är dejtcoaching för tjejer?

Med dejtcoaching får du hjälp att hitta din inre allra mest glänsande och attraktiva kärna, du får friheten att själv välja vilka killar du vill träffa och lär dig hur du kan göra det på ett attraktivt och naturligt sätt. Du lär dig att förstå hur killar tänker och beter sig med hjälp av en coach som själv hjälpt hundratals killar inom dejting. Vi träffas och pratar om din situation och skapar därefter en individuell handlingsplan för att nå dina mål inom dejting, där får du allt från praktisk hjälp, personliga uppgifter, övningar och coachande samtal baserat på dina behov.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Exklusiva priser!

  • 1:a pris – 8 h dejtcoaching och ett exklusivt chokladpaket från barachoklad.se – värde 3200 kr!
  • 2:a pris – 5 h dejtcoaching – värde 2000 kr
  • 3:e pris – 5 h dejtcoaching – värde 2000 kr
  • 4:e pris – 5 h dejtcoaching – värde 2000 kr
  • 5:e pris – 5 h dejtcoaching – värde 2000 kr

Motivera varför du ska vinna och skicka in din motivering nu!

Berätta om vem du är som person, vad du har för erfarenhet av dejting och vad du vill få ut av dejtcoachingen. Skicka in din tävlingsansökan med personuppgifter och en motivering senast den 26:e Juni 2011 – vinnarna utses snart därefter. Skicka in din tävlingsanmälan och motivering med mail eller kontaktformulär NU!

Vem vinner?

Vinnarna av gratis coaching väljs ut baserat på bästa motivering. Vid likvärdiga motiveringar så kommer fördel ges till den som länkat mest till tävlingen eller bloggen samt att du gillar vår facebooksida. Länka på bloggar, forum, facebook, twitter och dylikt. Kom ihåg att säga till var du har länkat hit i efterhand fram till och med den 26:e Juni. Vinst av gratis coaching gäller fram tills den 1/9-11.

Vem kan tävla?

Alla singeltjejer över 18 år, med möjlighet att ta sig till Göteborg för att få sin gratis coaching. Det går också bra att tävla för en bekant eller kompis som uppfyller kriterierna.

Kan man tävla anonymt?

Självklart kommer dina uppgifter per automatik behandlas konfidentiellt i enlighet med företagets etik om du inte godkänner något annat.

* Ev. vinstskatt och resekostnader betalas av vinnaren

Sprid tävlingen till alla dina vänner och dela med dig av länken hit:

https://www.datecoaching.se/blogg/gratis-coaching-coach-tavling-singeltjejer/

Lägg gärna upp på facebook, twitter, forum och bloggar!