Uppdatering, nya projekt och läsardiskussion!

Hej allihop! Det har varit dåligt med uppdateringar på sistone och det ber jag om ursäkt för. Det kommer tyvärr fortsätta att vara lite snålt med uppdateringar fram till Juni – då kommer jag att kunna prioritera bloggen betydligt högre. Men jag är fortfarande högst aktiv med mitt arbete och svarar på alla mail och kommentarer jag får, den senaste tiden har det bl.a. skapats flera väldigt givande diskussioner med bidrag, tips och berättelser från personer som varit ute och provat lyckan i dejtingjungeln. Ni kan läsa mer i kommentarerna till artiklarna:

Hur man får tjejer i vardagen
Flirttips – ragga på gymmet

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Projekt på gång inom dejtcoachingen

Jag och min kollega Henrik Ladström planerar ett spännande seminarium som bland annat kommer handla om att knyta nya kontakter. Mer info kommer om detta när det börjar närma sig sitt slutskede.

Jag har också bestämt mig för att börja med praktisk dejtcoaching till tjejer, då jag vill kunna hjälpa alla som vill ha hjälp med dejting oavsett kön och sexuell läggning. Därför kommer jag någon gång i Juni ta mig an ett antal motiverade tjejer helt gratis för att skaffa mig mer erfarenhet inom den nischen. En annan bidragande anledning till detta är att jag märkt att det finns ett stort behov av dejtcoaching även för tjejer, då jag varit tvungen att tacka nej till flera förfrågningar från olika tjejer på sistone. Mer information om hur man ansöker för att få gratis dejtcoaching som tjej kommer senare i vår, så tipsa gärna tjejer ni känner att hålla koll på bloggen eller följa mig på twitter och facebook för att inte missa möjligheten.

Dessutom har jag utökat dejtcoachingen med nätdejting då jag märkt hur otroligt bra resultat det gett flera av mina klienter!

Om ni har några önskemål eller synpunkter för bloggen så tar jag tacksamt emot dem. Det är ni läsare som ger mig drivkraften att skriva här!