Hur man får tjejer i vardagen

Du har antagligen någon gång sett en tjej som du inte kunnat slita ögonen ifrån, men hur gör man för att ta kontakt och våga ragga på henne? I denna guide går jag igenom grunderna för hur man får tjejer i vardagen.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Det första steget är att börja prata med henne, i tekniska termer kallas det att öppna och för det behöver du en öppnare. Den kan vara så enkel som ett ”Hej!”, men också mycket mer utstuderad. Syftet är att etablera kontakt med tjejen och att få er interaktion att röra sig mot det mål du har. Här nedan delar jag med mig av den öppnare som jag har utvecklat framförallt för att ragga i vardagen.

Din hjärna kommer att komma upp med bortförklaringar för varför du inte ska prata med tjejer när du ser dem.

Din hjärna kommer att komma upp med bortförklaringar för varför du inte ska prata med tjejer när du ser dem.

Så här gör du för att ta kontakt med tjejer i vardagen

När du ser en tjej du är intresserad av att lära känna bättre, ta kontakt med henne.

Var beredd på att din hjärna kommer försöka hindra dig med rationaliseringar som ”jag hinner inte”, ”hon är för långt bort”, ”hon är nog inte intresserad ändå”, ”jag är trött idag” och liknande – lär dig att ignorera dina rationaliseringar och gå/spring fram till tjejen och säg:

Hej! *le*

”…just denna frasen är otroligt kraftfull av två anledningar…”

– Hon svarar normalt hej om hon hör dig och du har ett bra kroppsspråk.

Jag vill bara fråga dig en sak.

Just denna frasen (eller varianter på den) är otroligt kraftfull av två anledningar – du säger direkt varför du gick fram till henne och det gör henne nyfiken – även de mest ointresserade tjejerna brukar bli nyfikna på vad det är för fråga. Detta skapar en bas för att behålla hennes intresse tills du fått fram det du vill, vilket kan vara extra viktigt om tjejen har bråttom.

– Hon svarar oftast ”ok?” eller dylikt.

Hej förresten, jag heter Viktor. *sträcker fram handen*

– Ibland säger de inte sitt namn/eller så hör du inte, då kan du fråga ”vad sa du att du hette?” eller helt enkelt ”vad heter du?”.

Anledningen till att hälsa är för att göra interaktionen mer ”verklig” för er båda samt att etablera en mer avslappnad kontakt – försök kom ihåg hennes namn och använd det senare för att visa att du verkligen är intresserad. Dessutom hjälper det för att sålla ut de tjejer som inte alls kan hantera situationen, så att man snabbt kan avsluta det om man inte gillar tjejens attityd och tappar sitt intresse.

Hej *namn*.

– Hon svarar hej eller nåt, det spelar oftast ingen roll bara du får ögonkontakt. Notera att vissa tjejer inte vågar/vill kolla dig i ögonen, det är ok.

Jo, *väntar på ögonkontakt*, skulle du vilja gå på en dejt med mig?

– Hon svarar oftast öööööööö, börjar skratta eller liknande om hon inte har pojkvän, så vänta dig inte några direkta ”ja!”.
Hur man får tjejer i vardagen och tar kontakt
Syftet är att direkt visa vad du vill för att sedan kunna fortsätta interaktionen och känna av om ni faktiskt är intresserade av att träffa varann igen. Om hon fortsätter prata med dig och är trevlig så kan du tolka det som att hon är intresserad av dig. Notera också att väldigt många tjejer du träffar i din vardag kommer ha pojkvän/ sambo/ man, s.k. shit-tests där de ljuger om en partner är väldigt ovanligt på dagtid jämfört med på krogen, speciellt med denna ärliga och direkta stil. Så ta det med en klackspark och glädj dig åt att ha gjort tjejens dag ifall hon är upptagen. Ungefär 1 av 5 tjejer är singel – så var beredd på att kämpa om du vill lära dig hur man får tjejer i vardagen.

Sen är det bara att prata på om väder och vind och gärna ge några genuina komplimanger så att hon förstår varför du vill gå på en dejt med henne, då brukar det gå bra att byta nummer efter en stund när det känns som att hon slappnat av och ni har etablerat en god kontakt.

Förslag på samtalsämnen för att prata med tjejer (ragga)

 • Gissa vilken dialekt eller varifrån hon är
 • Säg hur hon verkar känna sig (glad, chockad, skrämd, busig etc)
 • Berätta vem hon påminner dig om (kan vara något positivt eller skämtsamt)
 • Fråga vart hon är på väg eller vad hon har gjort
 • Vädret (Ja – det svenska kallpratet funkar även här, så länge det känns naturligt för dig)
 • Förklara varför du gick fram till just henne
 • Berätta hur du kände när du såg henne
 • Säg vad någonting hon har på sig får dig att associera till
 • Ge henne en komplimang för hur trevlig/gullig/busig/öppen/annan positiv egenskap hon visat, här kan du också påverka henne i en positiv riktning genom att projicera en egenskap du vill att hon ska ha. T.ex. brukar jag väldigt tidigt säga att tjejen verkar trevlig (även om hon kanske inte varit det ännu) – vilket i sin tur leder till att hon börjar bete sig trevligt mot mig.

Denna öppnare är testad tusentals gånger av både mig, mina kunder och många andra. Modifiera den gärna så att den känns naturlig för dig, bara essensen av den finns kvar så fungerar det bra även för killar som raggar för första gången i sitt liv. Essensen är just att snabbt visa vad du vill och varför du vill det på ett så naturligt sätt som möjligt – ärligt och direkt. Det leder till att både du och tjejen enklare kan slappna av och börja bygga upp en tillit mellan er, något tjejer ofta säger är ”jag fick bra vibbar från dig direkt” vilket delvis beror på den äktheten. Det spelar ingen roll om de har bråttom/lyssnar på musik/står stilla/cyklar/joggar/äter/shoppar/pratar med kompisar. Den funkar också på natten, dock finner jag den ganska överflödig då – på dagen är det mer mer tidspressat vilket gör att det är effektivt att vara så direkt.

”…Det finns några fler viktiga saker att känna till som får de här teknikerna att fungera ännu bättre…”

När du kan göra detta någorlunda naturligt brukar det leda till ett nummer och oftast en dejt när hon inte har pojkvän – då tycker jag inte att det är moraliskt försvarbart att försöka ragga och jag lär inte heller ut hur man kan göra för att få upptagna tjejer. Många av mina kunder har behärskat denna färdighet – hur man får tjejer i vardagen efter bara en workshop i day-game. Läs mer om vad tidigare kunder fått ut av workshops och mer långsiktiga program.

Nu har du lärt dig några grundläggande tekniker för att prata med tjejer och killar. Det finns några fler viktiga saker att känna till som får de här teknikerna att bli mer effektiva och fungera ännu bättre. Jag lär ut några psykologiska principer som det verkar som att inte så många känner till idag, som du kan lära dig för att bli bättre på att prata med tjejer och få dem attraherade av dig.

Du får ett par tips i veckan, som jag tror är en lagom takt för att du ska hinna ta till dig allt. Jag har valt att ge bort tipsen gratis, men eventuellt kommer de att kosta en mindre summa för de som registrerar sig längre fram i tiden.

Här är vad du kommer att lära dig:

Hur du blir mer självsäker med tjejer och får dem att vilja ha dig är ett par av grejerna vi går igenom i tipsen.

Hur du blir mer självsäker med tjejer och får dem att vilja ha dig är ett par av grejerna vi går igenom i tipsen.

 1. Exakt hur du gör för att få tjejer att vilja ha dig när du pratar med dem.
 2. Ett effektivt sätt att bli av med klumpen i magen du får av att gå fram till en snygg tjej.
 3. Hur du undviker de 3 vanliga misstagen som gör att en tjej tycker du är obehaglig istället för attraktiv.
 4. En metod för att vända din nervositet till att skapa attraktion istället för att vara ett hinder.
 5. Hur du gör för att få tjejer som verkar kalla att bli trevliga och flörtiga när du pratar med dem.
 6. 4 farliga misstag som gör att killar gör bort sig och blir avvisade när de pratar med tjejer.
 7. 5 steg för att bli mer självsäker med tjejer.

Skriv in din mailadress i den här rutan och tryck ”Få gratis tips nu” för att få tipsen skickade till dig.

Vi hörs!

viktor_sander

Vänliga hälsningar

Viktor Sander
Beteendevetare & Dejtingcoach