Intervju med “Kärnfamiljen” på studentradion

Kärnfamiljen på studentradion

Jag blev nyligen intervjuad av det glada gänget i “Kärnfamiljen” på studentradion. Intervjun handlar bl.a. om mitt jobb som date coach, hur jag raggar samt dating och vardagsflirtande med tjejer i allmänhet. Det finns tyvärr en risk att vissa saker klipps bort, men förhoppningsvis ska jag kunna få tag i en oklippt version för er läsare när tiden kommer. Programmet där intervjun är med kommer att sändas den 30/10 och 6/11 kl. 13.30-14.00 på 103,1 MHz i Göteborg och streamas på studentradion.

Gratis videoträning (på engelska): Dubbla ditt sociala självförtroende på 5 minuter

  • Använd "konversationell trådning" för att undvika pinsam tystnad
  • Det bästa sättet att komma förbi meningslöst kallprat
  • Krossa jobbig självmedvetenhet med den nya "OFC-metoden"
  • Myten att du behöver ett "intressant liv" för att vara intressant

Snart kommer det också lite nya artiklar om bl.a. hur du lyckas med första dejten och lite mer om självkänsla med nyfunnen inspiration från intervjun!

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Tillsammans med konversationsexperten David Morin har jag utvecklat ett gratis test (på engelska) för att skippa kallpratet och skapa det sociala liv DU vill ha: Gå till testet.