Om dejtingcoaching


Dejtingcoaching

Jag brukar få frågan vilka det är som vill ha dejtingcoaching, många har förutfattade meningar om vilka personer det är. Dock stämmer de sällan, det kan vara allt från killar som aldrig ens kysst eller pratat med någon okänd tjej till killar som gör det dagligen, från alla olika bakgrunder och i alla åldrar - även om de flesta som kommit till mig varit mellan 18-45 år.

Få kontakt med en snygg tjej med dejtingcoaching

Dejtingcoaching är ett samarbete mellan coach och utövare i syfte att ge utövaren färdigheter, självförtroende och motivation för att både kunna och våga satsa på de tjejer utövaren verkligen vill ha. Det är för killar som vill kunna gå fram till vilken tjej som helst, kunna etablera kontakt och få en date, vill lära sig hur de kan prata med tjejer eller kanske bara vill ha en flickvän.

Därför är det mycket viktigt att dejtingcoachen har en mycket bred och djup kunskap inom ämnet för att kunna ge utövaren det den behöver inom området. Läs gärna mer om min bakgrund.

Verktyg som används kan vara allt från rollspel, praktisk träning, handlingsplaner, övningar, rådgivning och motivationsbyggande samtal. Läs mer om dejtcoaching på wikipedia.

Dejtingcoaching kan med fördel kombineras med coachingsamtal för att verkligen ge stabila och långsiktiga förändringar i ditt liv.

Den tjänst som jag rekommenderar att du först tar om du är intresserad av att prova på dejtcoaching är följande:

Workshop i day-game

En personligt anpassad workshop, 1-on-1, där du lär dig de grunder du behöver för att fixa en dejt med den tjej eller flickvän du vill ha. Den kan delas upp i två tillfällen, där du får chansen att prova gratis innan du bestämmer dig.

Läs mer!

Nöjd kund garanti, annars pengarna tillbaka!

Om du är osäker kan du läsa mer om de andra tjänster som erbjuds eller ta kontakt med mig så kan vi boka ett möte där vi tillsammans utforskar din situation och vilka tjänster som potentiellt kan lämpa sig för dig och din situation - helt gratis såklart.