Skicka in era frågor!

Jag svarade nyligen på en väldigt bra fråga jag fick av en av mina läsare: Ta kontakt & kvalificering, facebook eller nummer? och brukar också få många bra frågor som kommentarer till mina artiklar.

Eftersom mina svar verkar uppskattade skulle jag gärna vilja ha in ännu fler frågor från er som jag kan besvara mer utförligt med hela artiklar istället för korta svar på era kommentarer. Så skicka in dina frågor med kontaktformuläret, mail eller bara skriv dem i en kommentar här så kommer jag ge er ett utförligt svar med en artikel.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Var noggrann med att formulera dig så väl du kan och beskriv problemet och situationen så utförligt som möjligt, ju mer information ni ger mig ju bättre svar kommer jag kunna ge tillbaka.

De områden jag har expertis inom är främst raggning, mänskligt beteende, psykologi, kommunikation, konflikter, dejting, relationer, lycka, självkänsla och personlig utveckling.

Fråga på!