10 tecken på en lyckad dejt

Vanliga tecken på en bra dejtHar du någonsin varit på en första dejt och efteråt inte alls vetat om dina romantiska känslor är besvarade? Det är lätt att bli förblindad av sina egna önskningar och lite nervositet gör inte saken bättre. Men med en portion närvaro och uppmärksamhet har du möjlighet att läsa tecknen på om din dejt verkligen gillar dig eller är trevlig av artighet och egentligen räknar minutrarna tills hon kan fly hem till nästa avsnitt av Girls.

Om din dejt visar flera av dessa tio tecken kan du vara säker på att hon gillar dig!

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

1. Hon har ett gillande kroppsspråk

Om din dejt gillar dig kommer hon, medvetet eller omedvetet, visa det med sitt kroppsspråk. Om hon lutar sig framåt medan ni pratar är det ett tecken på att hon är intresserad och sitter hon avslappnat tillbakalutad visar det att hon är bekväm i ditt sällskap. Ett öppet och inbjudande kroppsspråk (inga korsade armar!) visar att hon gillar dig.

2. Hon tittar dig djupt i ögonen

En intensiv blick kan säga mer än tusen ord. Tittar hon dig djupt in i ögonen medan ni pratar är det förmodligen ett undermedvetet sätt för henne att säga att hon vill komma närmare dig.

3. Hon ler och skrattar

Om hon ler väldigt mycket under er dejt är det antingen ett tecken på att hon är en extremt glad person, eller att hon gillar dig skarpt. Skrattar hon åt varenda litet skämt du kommer med eller sitter med ett stort leende på läpparna medan du pratar kan hon förmodligen inte få nog av ditt sällskap.

4. Hon är öppen och personlig

Någon som känner sig bekväm med dig har lätt för att vara öppen, prata mycket och berätta personliga detaljer om sig själv. Obs! Detta kräver ofta att du ger henne utrymme att prata, visar dig intresserad och ställer frågor.

5. Hon pratar om saker hon vill uppleva med dig

Om hon under dejten nämner saker som hon vill uppleva tillsammans med dig är det ett säkert tecken på att hon verkligen gillar dig och vill ses igen. Repliker som ”den restaurangen kan vi gå till någon gång” eller ”vad kul det vore att prova klättring med dig!” bör du lyssna uppmärksamt efter och gärna föreslå nästa dejt kring.

6. Hon rör vid dig

Om hon gillar dig kommer hon omedvetet inte kunna låta bli att röra vid dig. Allt från en snabb touch på armen medan ni pratar till att hon låter era ben nudda varandra under bordet eller att hon tar din hand är tecken på att hon är attraherad av dig.

7. Hon har full fokus på dig och er dejt

Ett riktigt bra tecken på om din dejt håller på att falla för dig är om hon låter dig få all hennes uppmärksamhet under er dejt. Har hon bara ögon för dig, eller verkar hon mer intresserad av inredningen eller sin mobil? Om hon minns och återkopplar till saker ni pratat om tidigare under dejten och om hon inte verkar bry sig om vad klockan är också tecken på att hon är närvarande och inte vill vara någon annanstans än med dig just nu.

8. Hon är nyfiken och blir exalterad av era likheter

Om hon är nyfiken på dig och blir exalterad när det visar sig att ni till exempel båda gillar sushi ohälsosamt mycket eller att ni har liknande uppväxtförhållanden är det ett tecken på att hon är intresserad och vill att ni ska ha saker gemensamt.

9. Hon ger dig komplimanger

Hon kanske berömmer dig för valet av restaurang, säger något om din snygga skjorta eller berättar att hon tycker om att du får henne att skratta. Om komplimangen är ärligt menad och inte verkar vara en platt artighetsfras visar det definitivt att hon gillar dig.

10. Hon vill inte att dejten ska ta slut

Om hon drar ut på dejten, kanske beställer in kaffe efter maten eller fortsätter prata trots att notan är betald vill hon uppenbarligen inte att dejten ska ta slut. Föreslår hon till och med att ni ska ta en promenad tillsammans eller gå någon annanstans kan du göra en mental high five med dig själv och gratulera er till en riktigt lyckad dejt!

Kommentera gärna om du har några frågor eller egna erfarenheter du vill dela med dig av!

Bildkällor: 1