Nyhet! Workshop för att träffa tjejer i nattklubbsmiljö

Många läsare har på sistone frågat om vi har några bra tips för hur man träffar och pratar med tjejer på nattklubbsmiljö. Tidigare har det enbart varit något vi erbjudit våra långsiktiga klienter då vi inte haft någon coach som varit specialiserad på det. Men nu när vi har nya coacher har vi också utvecklat en workshop som är anpassad för dig som specifikt vill lära dig just hur du attraherar rätt tjej på natten och i nattklubbsmiljö. Vi har redan smygtestat den med några av våra klienter och resultaten har varit minst sagt uppmuntrande! Några citat från de senaste klienterna:

”Nattworkshopen var helt jävla vansinnig!”
”Som att gå ut med en bra vän för att fixa tjejer.”
”Jag har aldrig fått såna resultat resultat när jag gått ut tidigare i mitt liv!”

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Den här workshopen riktar sig till dig som känner igen dig i någon av följande situationer:

  • De kvällar du har på krogen brukar ofta sluta med att du blir besviken på dig själv för att du aldrig pratade med den där tjejen du spanat in.
  • Du vill lära dig hur du enkelt kan attrahera rätt tjej, ta numret, få en dejt eller till och med gå hem med tjejen samma kväll.
  • Du har försökt prata med tjejer på barer eller nattklubbar, men det har sällan lett någonstans och det verkar mest gå bra om tjejen redan valt dig från början.
  • Du vill vara den som väljer.
  • Du är trött på att ångra dig över att du inte vågade göra något när du såg en tjej du verkligen ville ha.

Läs mer om workshopen för att träffa tjejer på natten här!