Personlig workshop, natt

Workshop för att träffa tjejer på nattenHar du någon gång varit ute på en bar eller nattklubb och spanat in en tjej större delen av kvällen, men inte lyckats samla mod att gå fram till henne på hela kvällen? Som grädde på moset såg du henne kanske också gå hem med eller byta nummer med en annan kille som verkat ragga upp henne?

Den här workshopen riktar sig till dig som aldrig vill att det ska hända igen och känner igen dig i någon av följande situationer:

 • De kvällar du har på krogen brukar ofta sluta med att du blir besviken på dig själv för att du aldrig pratade med den där tjejen du spanat in.
 • Du vill lära dig hur du enkelt kan attrahera rätt tjej, ta numret, få en dejt eller till och med gå hem med tjejen samma kväll.
 • Du har försökt prata med tjejer på barer eller nattklubbar, men det har sällan lett någonstans och det verkar mest gå bra om tjejen redan valt dig från början.
 • Du vill vara den som väljer.
 • Du är trött på att ångra dig över att du inte vågade göra något när du såg en tjej du verkligen ville ha.
Kanske har du till och med funderat på om du kommer att behöva leva ett liv utan tjejer eller med tjejer som du egentligen inte vill ha, bara för att du inte lärt dig hur man attraherar tjejer.


En klients kommentar efter workshopen

Det var första gången jag fick ett hångel bara av att babbla på om Game of Thrones med en tjej. Jag har aldrig fått sådana resultat resultat när jag gått ut tidigare i mitt liv!

Ville, 22 år från Göteborg
Lär dig exakt hur du tar kontakt med tjejen du vill ha och får hennes intresse.

Allt det här ingår i workshopen:

 • Vi går tillsammans ut på en krog, bar eller nattklubb som passar dig och pratar med tjejer du attraheras av.
 • Allting anpassas till 100% efter dig och din takt.
 • Vi går igenom din situation och tar utifrån det fram en handlingsplan för att nå dina mål.
 • Du får visat för dig exakt hur man kan göra för att attrahera tjejer på natten.
 • Personligt anpassade övningar för att övervinna dina problem.
 • Allt tas i din takt, så att du hela tiden har allt under kontroll.
 • Personlig uppsättning av kort- och långsiktiga mål för din utveckling (För att säkerställa att du får ett riktigt bra resultat med tjejer).
 • Personligt anpassade uppdrag både under och efter workshopen, så att du på djupet implementerar dina nya kunskaper och får en varaktig förändring i ditt liv.
 • Exakt feedback på allt från kroppspråk till vad du säger och hur du beter dig, så att du får reda på vad du gör fel och hur du beter dig på ett sätt som tjejer attraheras av.
Övningarna hjälpte mig att förstå hur dynamiken när man raggar på natten fungerar.

Patrik, 37 år från StockholmDet här kommer du att kunna när du genomfört workshopen:

 • Enkla och naturliga sätt att träffa och attrahera tjejer på natten.
 • Hur du undviker misstagen de flesta män gör, som får tjejer att tappa allt intresse för dig.
 • Att ha ett naturligt och självsäkert kroppsspråk.
 • Vad du gör för fel när du pratar med tjejer och hur du fixar det.
 • Hur du blir av med de spärrar som hindrar dig att prata med tjejer.
 • Du lär dig agera utanför din bekvämlighetszon på ett självsäkert sätt.
 • Hur du tar nummer, fixar dejter eller går hem med en tjej på natten.
 • Hur du blir av med din nervositet och skapar en känsla av flow där du enkelt får de tjejer du vill ha.
 • Hur du pratar med tjejer och vad du ska säga för att få tjejer att vilja ha dig på natten.
 • Hur du löser dina problem med att träffa tjejer på natten.
 • Att tolka de signaler tjejer sänder ut och hur du kan veta om hon är intresserad eller inte.
 • När du ser tjej du är intresserad av på natten, kommer du kunna gå fram till henne och veta exakt hur du ska göra för att fånga hennes intresse.Jag skulle beskriva stämningen som att gå ut med en bra vän för att fixa tjejer.

Said, 29 år från LundHur går det till?

 1. Du ansöker till workshopen genom att trycka på knappen "Ansök nu!" och fylla i dina uppgifter, du får då ett mail med ett förberedande frågeformulär som du fyller i och skickar tillbaka.
 2. Vi bokar in en workshop på en tid som passar dig med en av våra dejtingcoacher.
 3. Vi ses på angiven plats och går tillsammans igenom ditt ifyllda frågeformulär, din situation, dina mål och dagens upplägg.
 4. Vi går igenom den exakta teorin bakom hur man får tjejer på natten, allt från på gatan till nattklubb.
 5. Vi gör olika övningar som förbereder dig på hur det kan gå till när man pratar med tjejer, där din coach instruerar och visar hur han brukar göra.
 6. Efter varje övning får du konkret feed-back på vad du sade, hur du sade det, ditt kroppsspråk, ditt minspel och exakt hur du kan förbättra det.
 7. Vi gör fler övningar på alla de vanligaste situationerna tills du känner dig bekväm och vi bedömer att du gör det bra nog för att kunna få bra resultat med tjejer du attraheras av på natten.
 8. Sen går vi ut på stan där du får prova samma approach på tjejer som du skulle vilja dejta.
 9. När workshopen närmar sig sitt slut sätter vi oss ner på ett lugnt ställe och sammanfattar alla dina lärdomar och pratar om hur du kan fortsätta utvecklas.Jag gick fram till fler grupper inatt än jag kan räkna till. Jag bara gjorde istället för att tänka och fastna i mitt huvud som jag brukar göra.

Andreas, 32 år från LinköpingAnsök till Workshopen nu

 • Lär dig hur du enkelt kan attrahera rätt tjej, ta numret, få en dejt eller till och med gå hem med tjejen samma kväll.
 • Exakt feedback på hur du beter dig när du pratar med tjejer och hur du gör för att väcka intresset hos den tjej du vill ha.

Tid: kl. 22.00 - 02.00, fredagar och lördagar.
Plats: Stockholm

Antal deltagare: 1
Längd: 4 timmar
Pris: 2975 kr

Så här går du tillväga för att komma igång:

 1. Tryck på den orangea knappen här nedan.
 2. Fyll i ditt namn, din mailadress och ditt telefonnummer på nästa sida.
 3. Du får via mail ett förberedande frågeformulär från vår bokningsansvariga som du fyller i och skickar tillbaka - detta för att vi ska veta att det här verkligen passar dig.
 4. Om du har några frågor så är du varmt välkommen att ställa dem via mail så svarar vi gärna så att du kan göra ett bra beslut själv.
 5. Betalningen sker via överföring till bank efter att du besvarat frågeformuläret så att vi vet att det här passar dig.
 6. Din coach kontaktar dig när din betalning registrerats för att boka in er tid.
Ansök nu!

Alla priser är inkl. moms. Innehar F-skattebevis.
Ditt team

Sten, Stockholm

Dejtingcoach

Sten, Dejtingcoach, Stockholm

När jag var ung förstod jag aldrig hur jag skulle bete mig med tjejer. Jag kunde oftast inte tolka deras signaler, och även om jag förstod att någon var intresserad av mig visste jag inte vad jag skulle göra. Mitt kärleksliv blev inte som jag hoppats. Men till slut bildade jag familj med en fantastisk kvinna därför att jag råkade göra det mesta rätt när jag träffade henne, utan att själv veta om det.

När äktenskapet tog slut började jag dejta och insåg att inte mycket hade ändrats. Jag visste fortfarande inte hur jag skulle göra eller vara. Många av de kvinnor jag dejtade verkade intresserade till en början, men ganska snart märkte jag hur de drog sig undan. Det är smärtsamt när det händer gång på gång och man inte vet varför.

Och började jag en relation med en kvinna gjorde jag många fel och misstag, och det blev sällan bra. Förutom kunskap om hur man träffar en tjej man verkligen vill vara med saknade jag kunskap om relationer. Till exempel om hur man reder ut problem i relationen med en kvinna eller när det är dags att gå.

Jag bestämde mig för att jag fått nog av att inte förstå. Jag var utled på att mitt dejtande och mina relationer med kvinnor var oförutsägbara och oförklarliga. Jag sökte all information jag kunde hitta. Gradvis insåg jag exakt vad som hänt under mitt dejtande och vad jag gjort fel. Jag insåg också vad som gått fel i mitt äktenskap och i mina övriga relationer.

Jag började förstå vad som händer mellan män och kvinnor - hur attraktion verkligen fungerar. Och jag insåg att nyckeln till ett framgångsrikt kärleksliv låg hos mig själv. Jag kunde börja förvandlingen från att vara medioker med kvinnor till att bli självsäker och framgångsrik.

Man blir aldrig någonsin fullärd. Man kan alltid utvecklas mer. Men det är en fantastisk känsla att vara bekväm tillsammans med kvinnor. Att kunna se vilka som är intresserade och få till en dejt med dem - om man vill. Att ha en fin flickvän och full kontroll över sin relation och vart den tar vägen. Att vara lycklig men aldrig rädd att bli ensam, eftersom man alltid kan hitta en bra kvinna om man vill. Och att se eventuella misstag man gör som lärdomar på vägen mot att bli ännu bättre. Att helt enkelt leva ett bättre liv.

Sebastian Hansen, Göteborg

Dejtingcoach

Sebastian Hansen, Dejtingcoach, Göteborg

Jag kommer ihåg hur allting började, minns det som det var igår. Det var när min första kärlek tog slut som hela mitt liv vändes upp och ner. Jag kunde inte förstå varför det tagit slut eller hur hon kunde göra så mot mig. Jag tänkte “Detta är ditt egna fel, det är du som har skapat det här själv, för vad hade du egentligen förväntat dig?” Det var någonstans mitt i detta kaos som jag bestämde mig. “Jag måste lära mig hur man skaffar och behåller tjejer, jag måste lära mig förstå dem för jag vill aldrig mer må så här igen!”

Jag började med att fråga runt bland mina vänner som var bra med tjejer för tips och råd men oturligt nog kunde ingen peka mig i rätt riktning. De som var bra med tjejer hade ingen aning om vad de gjorde och inte heller var de något vidare på att förklara. Deras tips var av det ogenomtänkta slaget. “Var bara dig själv” eller “Se snygg ut!”, “Vad oroar du dig för, det är bara att snacka lite?” eller det bästa tipset av dem alla “Var bara tillräckligt full.” Tips som inte funkar på en kille som inte vet vem han själv är, och ingen aning om vad som är snyggt eller coolt, och inte har en aning om vad han ska säga eller ens är kapabel att föra en konversation om den inte handlade om dataspel, musik, skola eller träning.

Började misstänka att det var kört för mig, jag kommer aldrig kunna lära mig. Men mitt i min hopplöshet började jag söka på internet, sökte på “hur raggar man brudar” “Hur fungerar tjejer?” Det var då vändpunkten kom för mig, jag hittade då ett svenskt forum dedikerat till att ragga brudar bland de första sökträffarna, här kunde killar ställa frågor till varandra och de stöttade även varandra, här kunde man lära sig hur man hittade och attraherade tjejer.

Jag hittade en förebild i forumet som gav mig insikten att jag kan lära mig bli bra med tjejer, och det verkade inte finnas något stopp, jag kan bli hur bra som helst! Denna tanke gjorde mig euforisk, för jag insåg att jag faktiskt kan bli “cool”!

Det är nu över 7 år sedan detta hände och jag har insett att detta är ett komplicerat ämne där det finns sjukt mycket man kan lära sig om man är villig. Men den främsta insikten jag har fått är hur lätt det verkligen är att attrahera tjejer och hur dåliga tjejer är på att attrahera killar. Saker som coola öppnare, speciella danser, spel eller gimmickar ger jag inte mycket värde - för de håller inte i längden. Jag tycker det ska vara enkelt, effektivt och bestående.

Det är detta jag bygger min coaching på, att ge dig byggstenarna som håller ihop allting och att lära dig dessa så snabbt som möjligt, med live exempel och övningar. För det viktigaste för mig är att du når de mål du vill uppnå och kan få återkommande resultat. Eftersom jag själv varit där du är nu så vet jag hur det känns, jag vet hur hopplöst det är ibland. Just därför kan jag hjälpa dig till rätta och visa dig att du visst kan. Tillsammans tar vi ett steg i taget tills du känner dig helt bekväm och tills du når ditt mål: att attrahera tjejer och våga ta för dig bland de tjejer du attraheras av!


Alla priser är inkl. moms. Innehar F-skattebevis.

Bildkällor: 1, 2