25 000 unika besökare på bloggen!

Upptäckte precis att hemsidan och bloggen nu fått 25 000 unika besökare sedan den startade, HURRA!

Det var verkligen jättekul att se, tanken på att 25 000 personer kommit hit för att de på ett eller annat sätt vill utvecklas eller ha hjälp med sitt kärleksliv och sin personliga utveckling. Som en liten sidnot såg jag också att mina inlägg som dejtingcoach på flashback har lästs över en miljon gånger, där hjälper jag personer med kärleksproblem när jag har tid över (användare Viktor.Sander). Det är en niondel av Sveriges befolkning. En miljon!

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Bloggen har legat lite i ide på sistone – även om det kommit in flera nya kommentarer som jag besvarat i dessa artiklar:
Hur du får ett mer självsäkert kroppsspråk
Att ta kontakt med tjejer och killar i vardagen
Prata och ställ bra frågor till tjejer och killar

Ifall ni vill vara säkra på att inte missa några intressanta diskussioner som uppstår så rekommenderar jag att ni följer bloggens RSS för kommentarer. Annars är ni alltid välkomna att maila mig, börja prata på twitter eller facebook!

Just nu håller jag på att göra mitt kandidatarbete i psykologi så att jag snart får kalla mig beteendevetare. Arbetet kommer att handla om vår livstillfredsställelse och hur den påverkas av vår uppfattning om andras välmående. Ett ämne som verkligen väcker mitt intresse!

För att fira 25 000 besökare så kommer det snart en recension på en workshop från en av mina kunder och en läsarfråga om att fråga ut en tjej i skolan, senare kan ni också se fram emot en till läsarfråga som handlar om hur man gör en bra profil för nätdejting och sist men inte minst så har jag målat den här bilden till er, tack för att ni läser bloggen, ger mig så mycket feed-back och all uppskattning ni visar bara genom att läsa vad jag skriver och kommentera!
Att h&aoring;lla ögonkontakt eller stirra?