8 dåliga ursäkter för att inte ta kontakt med din drömtjej

Dåliga ursäkter för att ta kontakt med drömtjejejnDu går på stan, sitter på ett café eller hänger på krogen och plötsligt ser du Henne. Det schvungar till i magen och det enda du vill är att gå fram och börja prata med henne. Samtidigt börjar tankarna rusa och din hjärna lyckas på några få sekunder komma på mängder av ursäkter till varför du Inte ska gå fram; ”Det är ingen idé, hon kommer ändå inte vara intresserad”, ”Hon är för långt bort”, ”Hon är för ung” – och såhär kan det fortsätta i all oändlighet. Men faktum är att alla ursäkter, som i stunden kan kännas väldigt rimliga och fullt logiska, inte är något annat än dina rädslor som pratar. Du har nu ett val, att fortsätta lyssna på ursäkterna och ge efter för rädslorna eller att faktiskt ta chansen och göra det du verkligen vill göra! Känner du igen dig?

Som en liten hjälp på traven vill jag här dela med mig av de vanligaste ursäkterna jag får höra för att inte ta kontakt med den potentiella drömtjejen, och varför de rent ut sagt är bullshit. Så hädanefter när din hjärna börjar langa fram sådana här ursäkter kan du bemöta dem med klarsynthet och istället gå på action direkt.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

1. ”Hon kommer bli arg eller förnärmad om jag går fram till henne”
Så länge du är trevlig kommer det i princip aldrig hända att hon blir upprörd eller förnärmad över att du går fram till henne. Faktum är att de allra flesta tjejer blir glatt överraskade och du kan mycket väl göra hela hennes dag genom att gå fram och flirta med henne. Kom ihåg att det är en komplimang att du visar dig intresserad av henne, och vem blir inte glad av komplimanger?!

2. ”Hon är förmodligen inte intresserad”
Så länge du inte är tankeläsare har du absolut ingen aning om hon är eller kommer bli intresserad av dig. Det enda sättet du kan ta reda på det är genom att gå fram och prata med henne!

3. ”Hon är för ung / för gammal”
Är du attraherad av henne eller inte? Hur gammal hon SER ut att vara är inte det som kommer avgöra ifall ni matchar, och det vet du också.

4. ”Hon är för långt bort / Jag kommer inte hinna ikapp henne”
Om du verkligen vill prata med henne så kan du lätt springa ikapp henne, hoppa av bussen och gå fram till henne eller ta dig igenom en stor folksamling för att komma fram till henne. Jag har själv sprungit ikapp en tjej på cykel en gång!

5. ”Andra människor kanske hör”
Vad gör det om någon märker att du flörtar med henne? Är det en hemlighet att du är en man och attraheras av vissa tjejer? Om du bara tänker flörta med någon utom hörhåll för andra människor lär du tyvärr få vänta länge på att något tillfälle ska kunna dyka upp.

6. ”Hon har hörlurar på sig”
Gå fram och säg hej ändå, om hon inte är blind kommer hon ju märka att du pratar med henne och ta ur lurarna. Skulle hon inte märka dig kan du helt enkelt knacka henne lätt på axeln, och så enkelt får du hennes uppmärksamhet.

7. ”Hon är för snygg för mig”
Säger vem då? Mig veterligen finns inga lagar och regler kring utseende för att kunna bli intresserad av någon. Attraktion skapas i första hand av utstrålning och personlighet – och du kan dessutom omöjligt veta om hon tycker att du är en fullskalig tiopoängare eller inte.

8. ”Hon verkar ha pojkvän”
Vi bor i Sverige år 2013, det är fullt normalt för tjejer att umgås med killar i sin egen ålder utan att det för den skull är hennes pojkvän. Det kan lika gärna vara en kompis eller familjemedlem hon fikar eller går på stan med. Gå fram och ta reda på fakta!

Som du ser, det finns helt enkelt inga som helst bra ursäkter för att inte gå fram till den där tjejen du vill prata med. Bemöt din inre ursäktsmaskin med dessa argument och låt inte tillfället gå förbi nästa gång! Som du säkert hört förut är det enda du kommer ångra i livet alla saker du inte gjorde. Vilka ursäkter brukar din hjärna hitta på för att hindra dig från att göra det du verkligen vill?

Bildkällor: 1