Ragga på en tjej i gymmets reception – Läsarfråga

Ragga på tjej i gymmets reception

Har en tjej som jobbar på gymmet jag gymmar på som nästan alltid står i receptionen! Har pratat lite med henne och allt sånt.
Här är tvisten dock. Jag vill bara lära känna henne och träffa henne utanför gymmet utan att dejta henne för att inte rusha in i nått. Men hon har en grundregel! Att inte träffa nån från gymmet. I min mening då måste jag komma på nå sätt att fånga hennes intresse på nått speciellt sett som skiljer dom andra som frågar henne om att träffa henne utanför gymmet.
Så, hur ska jag spela korten för det? Så jag får henne att fatta intresse för mej istället och hon bjuder ut mej.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Med vänlig hälsning, David

Svar om att ragga på tjejen i receptionen

Det jag först tänker på är hur du fick reda på den där grundregeln? Då det påverkar hur du ska ta ditt nästa steg. För det låter som lite av en standardursäkt hon använder på de flesta killar som raggar på henne medan hon jobbar. Så jag tror du är inne på helt rätt spår i att sticka ut så att du inte blir ”en av alla de andra killarna”. Så först skulle jag behöva mer bakrundsinfo om hur du försökt hittils.

Davids svar

Tack för att du svarade!
Hur jag fick reda på grundregeln var att jag bara hörde nån bjuda ut henne när jag satt och läste en tidning där.. Sen efter gympasset så stod vi o snacka helt vanligt så fråga jag bara om det var många som bjuder ut henne där på gymmet och då kom vi också in på grundregeln sen om det var en dum kommentar att lägga på det är att jag sa ”Vi märker väll om jag frågar dej nån gång med” lite mer skämtsamt.
Men vi har massa gemensamt , som serier, mat, musik, hobby, ingen av oss festar.
Har oxå kommit in på att det är svårt att träffa folk när man inte är på krogen och fester. För mej känns det som att jag ska ta det lite försiktigt.

Så, jag är inte blyg så där men om det kommer de till nått som är jobbigt att göra så är det bara att bita ihop o göra det, men vill inte ha nån pinsam stämning när jag tränar heller om du vet hur jag menar. Jag behöver nåt riktigt smart här för att lyckas charma henne på ett sätt så att det inte kan bli pinsamt ifall det misslyckas. En konstig tanke jag fick eftersom hon står i kassa alltid och hon är lite osäker på matten var att ge ett påskägg med en miniräknare enbart för att det skulle vara humor och lite gulligt i det… Men kan vara helt ute och cykla här nu! Men ALLA tips är guld!

Så med finare ord har jag inte försökt med nått väntar på nå riktigt bra råd från dej nu.
Hon jobbar förmiddagar och för att jag inte ska kännas som nån som kommer in för hon jobbar den tiden brukar jag träna på kvällarna. Nån gång då o då jobbar hon längre o då passar jag på att prata med henne. Men det är rätt nytt dock sen 2v tillbaka, pratat 3ggr typ.
Vill inte bygga upp den där farliga besattheten man kan få. Menar alltså att man formar en bild av nån som inte finns och man lever förhållandet me tjejen.. Fan svårt o förklara :p men de har hänt nån gång för 7 ,8år sen. Man blir kär i sin egen bild av personen. Om du nu själv har upplevt det ^^

Svar om att ragga på tjejen i receptionen

Tycker inte att du ska ge henne ett påskägg, det är alldeles för mycket innan ni ens börjat dejta. Det smartaste du kan göra är att bara fråga ifall hon vill ta en fika någon dag, innan hon hinner svara så säger du antingen 1) att du hade fått sparka dig själv mellan benen om du inte frågade eller 2) att du bara var tvungen att fråga för att du tycker att hon är så sjukt trevlig och söt. Det kommer alltid finnas en chans att hon tackar nej eller hänvisar till sin regel. Det jag tycker du ska göra då är att istället föreslå (på ett lugnt och tryggt sätt) att ni bara skulle kunna byta nummer och se hur det känns efter det, blir det något så blir det och om inte så är det också okej. Och om inte det funkar så kan du också prova att fråga efter facebook/mail, dock är detta något jag själv bara gör om jag vet att jag aldrig kommer ha en chans att träffa tjejen igen, vilket inte är fallet för dig då du komemr kunna prata med henne igen. Funkar inte det heller så är det bara att tacka för dig och önska henne en trevlig dag. Sen nästa gång ni ses så är det bara att prata på som vanligt och se hur det känns. Om det fortfarande går bra att prata med henne så är det bara att försöka igen efter några till trevliga samtal. På det sättet får du henne att känna sig väldigt speciell vilket kommer öka dina chanser.

Pinsamt blir det bara om du tycker att det är pinsamt. Du är en man och du tycker hon är attraktiv, vilket inte är något du kan rå för eller bör skämmas för. Visa det istället. Det viktiga är att även om hon tackar nej så fortsätter du att bete dig precis som innan, på det sättet blir det inte pinsamt, samtidigt som du visar att du är en attraktiv och självsäker man som inte rubbas från ditt vanliga jag av bara ett nej.

Det här du nämner om att du inte vill bli för fäst vid tjejen så här tidigt tycker jag låter väldigt hälsosamt. Det bästa är ju att inte tänka så mycket och bara göra, men jag vet själv hur svårt det är. Mitt näst bästa tips för att undvika det är att dejta andra tjejer samtidigt, prova på nätdejting, prata med tjejer på stan och liknande. Och det tredje är att försöka se mer objektivt på henne, vad vet du verkligen om henne? Vad vet du om hur det skulle vara att dejta henne egentligen? Hon kanske är helt opålitlig eller extremt svartsjuk till exempel.

Skriv i kommentarerna hur det går! Alla är välkomna att skicka in sina egna läsarfrågor genom att kommentera så kommer jag besvara de mest intressanta och välskrivna frågorna i nya trådar.

image src