Dejtingcoachen - Viktor Sander


Dejtingcoachen - Viktor SanderCoach & dejtingcoach, Viktor Sander, Göteborg Tanken bakom Date Coaching Sweden är att hjälpa män att nå sina mål, stärka sin självkänsla och skaffa sig de färdigheter de behöver för att hitta en potentiell partner.

Många brukar fråga mig hur jag kom in på just dejtingcoaching. Jag var själv en sån där kille som aldrig fick några tjejer, jag gick runt hela dagarna och hoppades att någon tjej bara skulle bli ihop med mig på något magiskt sätt eller åtminstone visa lite intresse. Visst hände det ett fåtal gånger att tjejer tog initiativ, men då hade jag inte en aning om hur jag skulle hantera det. Jag började tappa hoppet på att min livssituation skulle förändras, jag försökte inte ens med tjejer längre - det kändes lönlöst. Tills den dagen då jag bestämde mig för att ta bollen i egna händer. Då förändrades mitt liv. Där började en lång resa mot ett liv där tjejer inte längre var ett hinder, utan en möjlighet. Nu vet jag att det går oavsett vilken situation någon börjar i och hur jag effektivt lär ut det till andra. Därför startade jag det här företaget.

Jag har studerat coaching sedan slutet av 2008 och coachat andra lika länge, jag är utbildad beteendevetare på Göteborgs Universitet. Jag har också en kandidatexamen i Bioteknik på Chalmers Tekniska Högskola, universitetsutbildning inom Konfliktlösning, Dramadidaktik, Socialpsykologi, samt Intervju- och Samtalsmetodik.

Som coach ligger grundstenarna av mitt arbetssätt i Carl Rogers arbete om klientcentrerad terapi, samt Miller och Rollnicks metod Motiverande Samtal (MI).

Följ mig på Google+, Facebook och Twitter.