Ditt team


Ditt teamViktor Sander

Grundare

Coach & dejtingcoach, Viktor Sander, Göteborg Tanken bakom Date Coaching Sweden är att hjälpa män att nå sina mål, stärka sin självkänsla och skaffa sig de färdigheter de behöver för att hitta en potentiell partner.

Många brukar fråga mig hur jag kom in på just dejtingcoaching. Jag var själv en sån där kille som aldrig fick några tjejer, jag gick runt hela dagarna och hoppades att någon tjej bara skulle bli ihop med mig på något magiskt sätt eller åtminstone visa lite intresse. Visst hände det ett fåtal gånger att tjejer tog initiativ, men då hade jag inte en aning om hur jag skulle hantera det. Jag började tappa hoppet på att min livssituation skulle förändras, jag försökte inte ens med tjejer längre - det kändes lönlöst. Tills den dagen då jag bestämde mig för att ta bollen i egna händer. Då förändrades mitt liv. Där började en lång resa mot ett liv där tjejer inte längre var ett hinder, utan en möjlighet. Nu vet jag att det går oavsett vilken situation någon börjar i och hur jag effektivt lär ut det till andra. Därför startade jag det här företaget.

Jag har studerat coaching sedan slutet av 2008 och coachat andra lika länge, jag är utbildad beteendevetare på Göteborgs Universitet. Jag har också en kandidatexamen i Bioteknik på Chalmers Tekniska Högskola, universitetsutbildning inom Konfliktlösning, Dramadidaktik, Socialpsykologi, samt Intervju- och Samtalsmetodik.

De senaste 5 åren har flera produkter utvecklats för att vi på Date Coaching Sweden ska kunna möta dina behöv så bra som möjligt. Produkterna är baserade på min erfarenhet av att ha gått fram till över 2000 tjejer i vardagen, studier i Beteendevetenskap vid Göteborgs universitet, bollning av idéer och kunskap från män som genomgått samma resa och inte minst från erfarenheten av att ha hjälpt över 100 män i verkliga livet och 2000+ över internet att faktiskt nå sina mål.

När du ansöker till ett program på Date Coaching Sweden är det viktigt att du känner att du kan trivas med oss. Fundera därför gärna på vad som är viktigt för dig i ett samarbete och hur vi tillsammans kan lösa din situation på bästa sätt.

P.S. Nuförtiden arbetar jag på SocialSelf, därför har jag tyvärr ingen möjlighet att ta mig an några nya klienter.

Läs mer om Viktor Sander här.

Läs mer om våra tjänster och produkter här och ta reda på vad som passar just dig bäst.

Följ mig på Google+, Facebook och Twitter.
SkribenterChristoffer Andersson

Skribent

Christoffer Andersson

De dejter jag har haft har jag lyckats ta mig igenom på ett bra sätt. Det har varit pinsamma tystnader, röda ansikten och stela handskakningar mellan varven, men en handfull lyckade dejter och några lärorika förhållanden ledde mig till slut till kvinnan som kom att bli mor till min son. Det var nätdejtingen som la grunden till att jag får hålla min son i famnen efter varje arbetsdags slut, och det är någonting som kommer att följa med mig för resten av livet.

Mitt starkaste dejtingminne

Ett av mina främsta dejtingminnen är tyvärr ett dåligt, men i efterhand ganska komiskt. Det var på ett fik i Katrineholm för ett antal år sedan. Jag hade fått chansen att gå på dejt med en fin tjej från stan. Jag var väldigt nervös,men jag hade kämpat ett tag för att få till den där dejten. Någonstans i slutet av dejten kom vi in på samtalsämnet alkohol. Hon berättade om att hon visst brukar ta sig en stänkare på kvällen efter jobbet då och då, Jag misstänker att min nervositet medförde att jag blev tillfälligt döv samtidigt som min hjärna måste ha ramlat och slagit sig, för plötsligt utbrast jag mycket olyckligt ”super du på jobbet?”. I nästa sekund försökte jag sjunka genom golvet, men det gick inte bra. Till denna dag undrar jag om jag såg lika röd ut som jag kände mig.

Trots mitt lilla hjärnsläpp blev det en ganska bra dejt. Vi skiljdes åt med leende och kramar, och det var den dagen jag lärde mig att det kanske inte alltid handlar om att allting måste vara perfekt för att fungera.

Tröskeln - min syn på coaching

I mina yngre dagar led jag av ganska svår stamning, vilket i sin tur ledde till att jag pratade väldigt sällan. Varje gång jag blev tilltalad började hela världen att gunga och mina händer började svettas. Jag blev skräckslagen. Besvären började redan innan tonåren, och det var inte förrän i de senare tonåren som jag började kämpa emot mitt handikapp. Jag började utsätta mig för situationer där jag tvingades prata, och långsamt började jag utveckla taktiker för att övervinna stamningen. Idag stammar jag väldigt lite, och jag har slipat mina taktiker så pass mycket att jag inte längre lider nämnvärt av besvären.

Resan som jag har gjort för att övervinna mitt handikapp innebär att jag har tror på att coaching verkligen fungerar. Det handlar om taktiker och en strategisk personlig utveckling som tack vare professionella coacher kan skräddarsys för att hjälpa dig att nå specifika mål som du själv väljer. En coach visar dig vägen fram till din tröskel och ger dig samtidigt redskapen du behöver för att ta dig över den.

Vem är jag?

Jag är väldigt glad och stolt över att få vara en del av teamet på Date Coaching. Nätdejting är någonting som blir alltmer populärt, och med tanke på att jag och min sons mamma träffades på HappyPancake så jag har inget ont att säga om nätdejting överhuvudtaget. Det hjälpte mig att finna kvinnan som skulle föda mitt barn, och varje gång jag håller honom i mina armar påminns jag om att det förmodligen hade varit annorlunda idag om jag inte hade låtit mig övertalas till att skapa en profil på Pannkakan.

Jag driver en egen verksamhet som frilansskribent från mitt hem i Nyköping, vilket är ett rent privilegium. Min kärlek för skrivande har funnits i alla år, och jag är oerhört glad att jag tog steget till eget. På min fritid skriver jag lite mer i form av noveller och filmmanus, och för att min kropp inte ska säcka ihop på grund av de långa dagarna framför datorn upprätthåller jag en gammal tonårsdröm genom att träna boxning sex dagar i veckan.

Här kan du läsa mer Christoffer: http://chrillezcopy.com/

Och här kan du läsa alla Christoffers artiklar på vår blogg: Christoffers artiklar