Ditt team


Ditt team


Sten, Stockholm

Dejtingcoach

Sten, Dejtingcoach, Stockholm

När jag var ung förstod jag aldrig hur jag skulle bete mig med tjejer. Jag kunde oftast inte tolka deras signaler, och även om jag förstod att någon var intresserad av mig visste jag inte vad jag skulle göra. Mitt kärleksliv blev inte som jag hoppats. Men till slut bildade jag familj med en fantastisk kvinna därför att jag råkade göra det mesta rätt när jag träffade henne, utan att själv veta om det.

När äktenskapet tog slut började jag dejta och insåg att inte mycket hade ändrats. Jag visste fortfarande inte hur jag skulle göra eller vara. Många av de kvinnor jag dejtade verkade intresserade till en början, men ganska snart märkte jag hur de drog sig undan. Det är smärtsamt när det händer gång på gång och man inte vet varför.

Och började jag en relation med en kvinna gjorde jag många fel och misstag, och det blev sällan bra. Förutom kunskap om hur man träffar en tjej man verkligen vill vara med saknade jag kunskap om relationer. Till exempel om hur man reder ut problem i relationen med en kvinna eller när det är dags att gå.

Jag bestämde mig för att jag fått nog av att inte förstå. Jag var utled på att mitt dejtande och mina relationer med kvinnor var oförutsägbara och oförklarliga. Jag sökte all information jag kunde hitta. Gradvis insåg jag exakt vad som hänt under mitt dejtande och vad jag gjort fel. Jag insåg också vad som gått fel i mitt äktenskap och i mina övriga relationer.

Jag började förstå vad som händer mellan män och kvinnor - hur attraktion verkligen fungerar. Och jag insåg att nyckeln till ett framgångsrikt kärleksliv låg hos mig själv. Jag kunde börja förvandlingen från att vara medioker med kvinnor till att bli självsäker och framgångsrik.

Man blir aldrig någonsin fullärd. Man kan alltid utvecklas mer. Men det är en fantastisk känsla att vara bekväm tillsammans med kvinnor. Att kunna se vilka som är intresserade och få till en dejt med dem - om man vill. Att ha en fin flickvän och full kontroll över sin relation och vart den tar vägen. Att vara lycklig men aldrig rädd att bli ensam, eftersom man alltid kan hitta en bra kvinna om man vill. Och att se eventuella misstag man gör som lärdomar på vägen mot att bli ännu bättre. Att helt enkelt leva ett bättre liv.
Sebastian Hansen, Göteborg

Dejtingcoach

Sebastian Hansen, Dejtingcoach, Göteborg

Jag kommer ihåg hur allting började, minns det som det var igår. Det var när min första kärlek tog slut som hela mitt liv vändes upp och ner. Jag kunde inte förstå varför det tagit slut eller hur hon kunde göra så mot mig. Jag tänkte “Detta är ditt egna fel, det är du som har skapat det här själv, för vad hade du egentligen förväntat dig?” Det var någonstans mitt i detta kaos som jag bestämde mig. “Jag måste lära mig hur man skaffar och behåller tjejer, jag måste lära mig förstå dem för jag vill aldrig mer må så här igen!”

Jag började med att fråga runt bland mina vänner som var bra med tjejer för tips och råd men oturligt nog kunde ingen peka mig i rätt riktning. De som var bra med tjejer hade ingen aning om vad de gjorde och inte heller var de något vidare på att förklara. Deras tips var av det ogenomtänkta slaget. “Var bara dig själv” eller “Se snygg ut!”, “Vad oroar du dig för, det är bara att snacka lite?” eller det bästa tipset av dem alla “Var bara tillräckligt full.” Tips som inte funkar på en kille som inte vet vem han själv är, och ingen aning om vad som är snyggt eller coolt, och inte har en aning om vad han ska säga eller ens är kapabel att föra en konversation om den inte handlade om dataspel, musik, skola eller träning.

Började misstänka att det var kört för mig, jag kommer aldrig kunna lära mig. Men mitt i min hopplöshet började jag söka på internet, sökte på “hur raggar man brudar” “Hur fungerar tjejer?” Det var då vändpunkten kom för mig, jag hittade då ett svenskt forum dedikerat till att ragga brudar bland de första sökträffarna, här kunde killar ställa frågor till varandra och de stöttade även varandra, här kunde man lära sig hur man hittade och attraherade tjejer.

Jag hittade en förebild i forumet som gav mig insikten att jag kan lära mig bli bra med tjejer, och det verkade inte finnas något stopp, jag kan bli hur bra som helst! Denna tanke gjorde mig euforisk, för jag insåg att jag faktiskt kan bli “cool”!

Det är nu över 7 år sedan detta hände och jag har insett att detta är ett komplicerat ämne där det finns sjukt mycket man kan lära sig om man är villig. Men den främsta insikten jag har fått är hur lätt det verkligen är att attrahera tjejer och hur dåliga tjejer är på att attrahera killar. Saker som coola öppnare, speciella danser, spel eller gimmickar ger jag inte mycket värde - för de håller inte i längden. Jag tycker det ska vara enkelt, effektivt och bestående.

Det är detta jag bygger min coaching på, att ge dig byggstenarna som håller ihop allting och att lära dig dessa så snabbt som möjligt, med live exempel och övningar. För det viktigaste för mig är att du når de mål du vill uppnå och kan få återkommande resultat. Eftersom jag själv varit där du är nu så vet jag hur det känns, jag vet hur hopplöst det är ibland. Just därför kan jag hjälpa dig till rätta och visa dig att du visst kan. Tillsammans tar vi ett steg i taget tills du känner dig helt bekväm och tills du når ditt mål: att attrahera tjejer och våga ta för dig bland de tjejer du attraheras av!

Läs mer om Sebastian Hansen här.
Viktor Sander

Produktutveckling och bokningsansvarig

Coach & dejtingcoach, Viktor Sander, Göteborg Tanken bakom Date Coaching Sweden är att hjälpa män att nå sina mål, stärka sin självkänsla och skaffa sig de färdigheter de behöver för att hitta en potentiell partner.

Många brukar fråga mig hur jag kom in på just dejtingcoaching. Jag var själv en sån där kille som aldrig fick några tjejer, jag gick runt hela dagarna och hoppades att någon tjej bara skulle bli ihop med mig på något magiskt sätt eller åtminstone visa lite intresse. Visst hände det ett fåtal gånger att tjejer tog initiativ, men då hade jag inte en aning om hur jag skulle hantera det. Jag började tappa hoppet på att min livssituation skulle förändras, jag försökte inte ens med tjejer längre - det kändes lönlöst. Tills den dagen då jag bestämde mig för att ta bollen i egna händer. Då förändrades mitt liv. Där började en lång resa mot ett liv där tjejer inte längre var ett hinder, utan en möjlighet. Nu vet jag att det går oavsett vilken situation någon börjar i och hur jag effektivt lär ut det till andra. Därför startade jag det här företaget.

Jag har studerat coaching sedan slutet av 2008 och coachat andra lika länge, jag är utbildad beteendevetare på Göteborgs Universitet. Jag har också en kandidatexamen i Bioteknik på Chalmers Tekniska Högskola, universitetsutbildning inom Konfliktlösning, Dramadidaktik, Socialpsykologi, samt Intervju- och Samtalsmetodik.

De senaste 5 åren har flera produkter utvecklats för att vi på Date Coaching Sweden ska kunna möta dina behöv så bra som möjligt. Produkterna är baserade på min erfarenhet av att ha gått fram till över 2000 tjejer i vardagen, studier i Beteendevetenskap vid Göteborgs universitet, bollning av idéer och kunskap från män som genomgått samma resa och inte minst från erfarenheten av att ha hjälpt över 100 män i verkliga livet och 2000+ över internet att faktiskt nå sina mål.

När du ansöker till ett program på Date Coaching Sweden är det viktigt att du känner att du kan trivas med oss. Fundera därför gärna på vad som är viktigt för dig i ett samarbete och hur vi tillsammans kan lösa din situation på bästa sätt.

Läs mer om Viktor Sander här.

Läs mer om våra tjänster och produkter här och ta reda på vad som passar just dig bäst.

Följ mig på Google+, Facebook och Twitter.
SkribenterChristoffer Andersson

Skribent

Christoffer Andersson

De dejter jag har haft har jag lyckats ta mig igenom på ett bra sätt. Det har varit pinsamma tystnader, röda ansikten och stela handskakningar mellan varven, men en handfull lyckade dejter och några lärorika förhållanden ledde mig till slut till kvinnan som kom att bli mor till min son. Det var nätdejtingen som la grunden till att jag får hålla min son i famnen efter varje arbetsdags slut, och det är någonting som kommer att följa med mig för resten av livet.

Mitt starkaste dejtingminne

Ett av mina främsta dejtingminnen är tyvärr ett dåligt, men i efterhand ganska komiskt. Det var på ett fik i Katrineholm för ett antal år sedan. Jag hade fått chansen att gå på dejt med en fin tjej från stan. Jag var väldigt nervös,men jag hade kämpat ett tag för att få till den där dejten. Någonstans i slutet av dejten kom vi in på samtalsämnet alkohol. Hon berättade om att hon visst brukar ta sig en stänkare på kvällen efter jobbet då och då, Jag misstänker att min nervositet medförde att jag blev tillfälligt döv samtidigt som min hjärna måste ha ramlat och slagit sig, för plötsligt utbrast jag mycket olyckligt ”super du på jobbet?”. I nästa sekund försökte jag sjunka genom golvet, men det gick inte bra. Till denna dag undrar jag om jag såg lika röd ut som jag kände mig.

Trots mitt lilla hjärnsläpp blev det en ganska bra dejt. Vi skiljdes åt med leende och kramar, och det var den dagen jag lärde mig att det kanske inte alltid handlar om att allting måste vara perfekt för att fungera.

Tröskeln - min syn på coaching

I mina yngre dagar led jag av ganska svår stamning, vilket i sin tur ledde till att jag pratade väldigt sällan. Varje gång jag blev tilltalad började hela världen att gunga och mina händer började svettas. Jag blev skräckslagen. Besvären började redan innan tonåren, och det var inte förrän i de senare tonåren som jag började kämpa emot mitt handikapp. Jag började utsätta mig för situationer där jag tvingades prata, och långsamt började jag utveckla taktiker för att övervinna stamningen. Idag stammar jag väldigt lite, och jag har slipat mina taktiker så pass mycket att jag inte längre lider nämnvärt av besvären.

Resan som jag har gjort för att övervinna mitt handikapp innebär att jag har tror på att coaching verkligen fungerar. Det handlar om taktiker och en strategisk personlig utveckling som tack vare professionella coacher kan skräddarsys för att hjälpa dig att nå specifika mål som du själv väljer. En coach visar dig vägen fram till din tröskel och ger dig samtidigt redskapen du behöver för att ta dig över den.

Vem är jag?

Jag är väldigt glad och stolt över att få vara en del av teamet på Date Coaching. Nätdejting är någonting som blir alltmer populärt, och med tanke på att jag och min sons mamma träffades på HappyPancake så jag har inget ont att säga om nätdejting överhuvudtaget. Det hjälpte mig att finna kvinnan som skulle föda mitt barn, och varje gång jag håller honom i mina armar påminns jag om att det förmodligen hade varit annorlunda idag om jag inte hade låtit mig övertalas till att skapa en profil på Pannkakan.

Jag driver en egen verksamhet som frilansskribent från mitt hem i Nyköping, vilket är ett rent privilegium. Min kärlek för skrivande har funnits i alla år, och jag är oerhört glad att jag tog steget till eget. På min fritid skriver jag lite mer i form av noveller och filmmanus, och för att min kropp inte ska säcka ihop på grund av de långa dagarna framför datorn upprätthåller jag en gammal tonårsdröm genom att träna boxning sex dagar i veckan.

Här kan du läsa mer Christoffer: http://chrillezcopy.com/

Och här kan du läsa alla Christoffers artiklar på vår blogg: Christoffers artiklar