Om Date Coaching Sweden


Om Date Coaching SwedenEtik & Sekretess - Samarbetspartners - Policy om cookies

Vision

En värld där människor vågar satsa på vad de vill, där vi alla kan leva de lyckliga och fullständiga liv vi idag drömmer om.

Mission

En högre livskvalitet hos utövaren genom vetenskapligt underbyggda metoder, verktyg och övningar.

Passion

Att hjälpa andra uppnå sina mål och drömmar.


Formgivarens tankar om logotypen

"När Viktor frågade om jag ville utveckla en logotyp till Date Coaching Sweden tackade jag genast ja. Att få förtroendet och möjligheten att ta del av hans skapelseprocess kändes väldigt stort och roligt på samma gång.

Vi började arbetet direkt, tillsammans diskuterade och bollade vi idéer tills vi kom fram till att pusselbiten med ett hjärta i kändes helt rätt. Där pusselbiten symboliserar Viktors strukturerade och vetenskapliga förhållningssätt och hjärtat berättar om företagets vision att öka sina kunders självkänsla och långsiktiga lycka.

Med logotypen ville jag försöka förmedla vikten av att se på världen, sina medmänniskor och sig själv med kärleksfulla ögon, vilket varit en viktig insikt i mitt egna liv. Man kan likna livet med att lägga ett stort pussel och min vän Viktor finns här för dig för att hjälpa dig med de svåraste bitarna så du själv kan skapa det liv du önskar.”

- Martin Samuelsson, Formgivare & Industridesigner