Vanliga frågor - FAQ


Vanliga frågorVilka typer av personer arbetar ni med?

Vår dejtingcoaching passar män i alla åldrar oavsett erfarenhetsnivå, det kan vara allt från män som aldrig kysst en tjej till någon som precis kommit ur ett långvarigt förhållande. Vanligast är män mellan 18-50 år, och om man ska generalisera ännu mer skulle jag säga att dessa är de fyra vanligaste kategorierna av män som vill ha dejtingcoaching:

Vanliga män som har ett genomsnittligt till bra utseende, har ett bra jobb eller pågående studier. De är nöjda med merparten av sina liv och vill bli mer framgångsrika med tjejer, få fler valmöjligheter och dejta mer attraktiva tjejer. Ett annat vanligt scenario är att de avslutat ett längre förhållande för en tid sedan och haft torka på tjejfronten sedan dess och vill få en skjuts in i dejtingen igen.

Introverta, tekniska eller blyga män som har en begränsad erfarenhet av dejting, förhållanden och tjejer. Ofta är de mycket duktiga på vad de gör och arbetar eller studerar inom ett mer tekniskt område som någon ingenjörskonst, IT eller liknande.

Män med särskilda utmaningar eller behov. De som känner att de har fått ovanligt dåliga förutsättningar utseendemässigt och de med speciella svårigheter, exempelvis Aspergers, Social fobi, Stammande, ADHD, Autism eller olika funktionshinder.

Hur funkar det om jag inte bor i samma stad som workshopen hålls i?

Majoriteten av våra klienter kommer faktiskt från andra städer, Lund, Gävle, Stockholm, Malmö, Trollhättan är exempel på några av de vanligare. Oftast tar våra klienter tåg, buss eller bil ner till platsen för en workshop. I våra längre program utgör workshops dessutom bara en begränsad del av coachingen, mycket annat kan tas via telefon.

Hur funkar det här för tjejer?

De flesta av våra produkter är skräddarsydda efter heteronormen, men vi har också erfarenhet av att coacha tjejer - så hör av dig om du har ett problem så kan vi prata mer om det och se ifall vi kan komma fram till en bra lösning för dig.

Hur funkar det om jag gillar personer av samma kön som mig?

Åter igen är de flesta av våra produkter riktade mot heteronormen, men exempelvis nätdejting och coachande rådgivningssamtal passar utmärkt för dig i denna målgrupp.

Hur behöver jag förbereda mig inför en workshop?

Inga förberedelser krävs, mer än bekväma kläder och en vilja att gå utanför sin normala komfortzon. En annan sak är att läsa vår artikel om hur man får tjejer i vardagen samt några av de recensioner klienter skickat in för att få en bättre uppfattning om hur det kan upplevas.

Hur ska jag klä mig för en workshop?

Hela och rena kläder som sitter bra och är bekväma att gå i. Klä dig efter vädret så att du kan hålla dig sval oavsett värme eller kyla.