Nils Johansson


Nils JohanssonNils Johansson, Göteborg och Stockholm

Jag träffade inte en enda tjej under hela gymnasiet. När jag fyllde 20 fick jag nog och även om jag trodde att jag var född till min oförmåga med tjejer började jag läsa mängder om attraktion och hur man träffar tjejer. I böckerna hittade massor av tips och historier om andra som hade utvecklats men ändå vågade jag inte gå ut och träna i verkligheten. Jag var paralyserad av min rädsla.

Mitt genombrott kom 2011 när jag träffade en kille som själv jobbat som dejtingcoach hos Love Systems i USA. Efter att ha umgåtts och blivit coachad av honom ändrades min syn på dejting. Det var inte längre något jobbigt och ångestframkallande utan kul och lättsamt, precis som det bör vara.

Samma år startade jag och en kompis hemsidan SocialFrihet.se och bestämde oss för att vi inte skulle ge upp förens vi vågade prata med vem som helst när som helst och att vi skulle filma vår utveckling. Sedan dess har män i alla åldrar sökt sig till mig för att bli coachade och få tips på hur man går från att vara lika hopplös som jag var till att leva med social frihet.

Min coachingfilosofi bygger på att du redan har allting i dig du behöver för att lyckas. Du behöver inte ändra vem du är eller vad du gör utan bara uttrycka det mer och på ett sätt som naturligt attraherar tjejer.

Du är här för att du vill få ut mer av ditt dejtingliv, därför är det viktigaste av allt att du kommer igång och tränar. Det finns inga ursäkter. Och har du funderat på detta länge men inte tagit tag i det, då behöver du hjälp precis som jag gjorde och då hjälper jag dig gärna. Det är otroligt givande för mig att kunna ge tillbaks det jag en gång fick!

Med Social Frihet var vi de första i Sverige att filma och dela med oss av vår utveckling inom dejting. Du kan följa mig från när jag inte ens vågade gå fram och säga hej till tjejer till idag, då kan det se ut såhär:Recensioner av Nils

"...han gav mig det stöd jag behövde för att våga ta de extra stegen..."

"Att träffa Nils Johansson var en väldigt överraskande och positiv upplevelse. Nils är en både en väldigt professionell och väldigt trevlig person. Att få coachning av honom var som att vara med en lärare som samtidigt är ens polare. Jag kände mig väldigt bekväm i Nils sällskap och han gav mig det stöd jag behövde för att våga ta de extra stegen och utmana mig själv. Nils har hjälpt mig till personlig utveckling och jag vill varmt rekommendera att använda honom som coach. Du möter inte bara en person som är duktig utan också en väldigt skön snubbe! "

- Petter, 30år, Göteborg

"...Härligt att känna att man vågar och kan..."

"Det första jag märker när jag träffar Nils är att jag känner mig trygg även om jag är nervös inför dagens övningar. Det är inte bara jag som känner mig trygg. Nils visar mig också hur jag skall göra för att tjejerna skall känna sig bekväma i situationen. Han är noga med att det är något som är mitt ansvar att ta när jag går fram och pratar med kvinnor. Över huvud taget känns det att Nils står för det han gör och har tänkt genom vad som är rätt och fel. Inga krusiduller eller överarbetade raggningsrepliker utan i stort sett gå fram och vara 100% ärlig.

Jag har prövat det här förut men dragit mig för att gå fram till någon på stan hemma i Göteborg. Tillsammans med Nils kändes det rätt från början. Han hade också känsla för att pusha mig lite när det behövdes och ta det lugnare när han märkte att jag var igång själv. Och när jag väl kommit igång (och det gick snabbt) hade jag riktigt kul. Då gjorde det inget om det inte alltid gick som jag hade tänkt. Man hade ändå vågat. Och Nils kunde snabbt ge tips om att jag kanske gått för nära eller inte varit tillräckligt tydlig eller lite för spänd. Det känns att han har koll på läget. Och vilken underbar känsla det är att gå fram och känna omedelbar respons och att hon hakar på. Härligt att känna att man vågar och kan."

- Magnus, 44 år, Stockholm


Läs mer om våra tjänster och vad som passar just dig bäst här. Om du vill ha mig specifikt som coach så skriv det när du ansöker.