Sebastian Hansen, Dejtingcoach


Sebastian Hansen, Göteborg

Dejtingcoach

Sebastian Hansen, Dejtingcoach, Göteborg

Jag kommer ihåg hur allting började, minns det som det var igår. Det var när min första kärlek tog slut som hela mitt liv vändes upp och ner. Jag kunde inte förstå varför det tagit slut eller hur hon kunde göra så mot mig. Jag tänkte “Detta är ditt egna fel, det är du som har skapat det här själv, för vad hade du egentligen förväntat dig?” Det var någonstans mitt i detta kaos som jag bestämde mig. “Jag måste lära mig hur man skaffar och behåller tjejer, jag måste lära mig förstå dem för jag vill aldrig mer må så här igen!”

Jag började med att fråga runt bland mina vänner som var bra med tjejer för tips och råd men oturligt nog kunde ingen peka mig i rätt riktning. De som var bra med tjejer hade ingen aning om vad de gjorde och inte heller var de något vidare på att förklara. Deras tips var av det ogenomtänkta slaget. “Var bara dig själv” eller “Se snygg ut!”, “Vad oroar du dig för, det är bara att snacka lite?” eller det bästa tipset av dem alla “Var bara tillräckligt full.” Tips som inte funkar på en kille som inte vet vem han själv är, och ingen aning om vad som är snyggt eller coolt, och inte har en aning om vad han ska säga eller ens är kapabel att föra en konversation om den inte handlade om dataspel, musik, skola eller träning.

Började misstänka att det var kört för mig, jag kommer aldrig kunna lära mig. Men mitt i min hopplöshet började jag söka på internet, sökte på “hur raggar man brudar” “Hur fungerar tjejer?” Det var då vändpunkten kom för mig, jag hittade då ett svenskt forum dedikerat till att ragga brudar bland de första sökträffarna, här kunde killar ställa frågor till varandra och de stöttade även varandra, här kunde man lära sig hur man hittade och attraherade tjejer.

Jag hittade en förebild i forumet som gav mig insikten att jag kan lära mig bli bra med tjejer, och det verkade inte finnas något stopp, jag kan bli hur bra som helst! Denna tanke gjorde mig euforisk, för jag insåg att jag faktiskt kan bli “cool”!

Det är nu över 7 år sedan detta hände och jag har insett att detta är ett komplicerat ämne där det finns sjukt mycket man kan lära sig om man är villig. Men den främsta insikten jag har fått är hur lätt det verkligen är att attrahera tjejer och hur dåliga tjejer är på att attrahera killar. Saker som coola öppnare, speciella danser, spel eller gimmickar ger jag inte mycket värde - för de håller inte i längden. Jag tycker det ska vara enkelt, effektivt och bestående.

Det är detta jag bygger min coaching på, att ge dig byggstenarna som håller ihop allting och att lära dig dessa så snabbt som möjligt, med live exempel och övningar. För det viktigaste för mig är att du når de mål du vill uppnå och kan få återkommande resultat. Eftersom jag själv varit där du är nu så vet jag hur det känns, jag vet hur hopplöst det är ibland. Just därför kan jag hjälpa dig till rätta och visa dig att du visst kan. Tillsammans tar vi ett steg i taget tills du känner dig helt bekväm och tills du når ditt mål: att attrahera tjejer och våga ta för dig bland de tjejer du attraheras av!


Läs mer om våra tjänster här och välj vad som passar just dig bäst.