Dejtingcoachen - Viktor Sander


Recensioner, dejtingcoachingLäs fler recensioner i bloggen: Recensioner på bloggen
profilbild - anonym

Recension av Workshop, dagtid, 1-on-1 med Viktor

Av: Peter*, 36 år

* anonym - påhittat namn

Jag bestämde mig för att ta en workshop i daygame med Viktor. Workshopen började med att vi satte upp mål för dagen och körde korta rollspel. Fokus för mig var att över huvud taget gå fram och prata med tjejerna – i vanliga fall brukar jag fega ur även om viljan finns där.

Snart var det dags för skarpt läge. Jag var löjligt nervös vid de första kontakterna, men ganska fort så lossnade det. Jag kände mig mer avslappnad och antalet kontaktade set rullade på. Jag uppfyllde dagens mål och hade fantastiskt roligt. En liten aha-upplevelse var hur glada och positiva de flesta av tjejerna var till mina närmanden.

Viktor var lugn, avslappnad och lätt att känna förtroende för. Det är inga revolutionerande tricks han lär ut på workshopen, utan metoden går snarare ut på att göra det enkelt för sig.

Workshopen visade att även jag kan gå fram och prata med snygga, främmande tjejer mitt på blanka dagen – något jag förut inte trodde var möjligt. Vill du ta ett steg mot att träffa fler tjejer och samtidigt ha en rolig eftermiddag rekommenderar jag en workshop med Viktor.
profilbild - anonym

Recension av Workshop för att träffa tjejer var som helst, 1-on-1 med Viktor

Av: Anders*, 23 år

* anonym - påhittat namn

Jag åkte upp till Göteborg (åkte från Malmö) och bodde där hos min kusin. Viktor och jag hade bestämt träff kl. 12 vid Göteborgs universitetsbibliotek. Av någon anledning hade jag tittat helt fel på klockan och tog ett tåg flera timmar innan, men det var helt ok. Göteborg Rulez! Flera trevliga människor och jag träffade även Ingvar Oldsberg, så jag pratade lite med honom. F-closade honom. (F-close = tog ett foto)

Mina riktlinjer för kursen och seduction:
  • Vara mig själv i varje situation
  • Utöka min bekvämlighetszon
  • Bli säkrare med nummer

Kommer slutligen fram till Universitetsbiblioteket, utanför ser jag en stor gräsplan och tre killar som kastar frisbee... Sitter och väntar... till slut närmar sig klockan 12. Viktor kommer cyklandes, han är stor, har snaggat hår, han kan vara farlig... Men han har ett otroligt rapportbyggande leende. Jag känner mig lugn, Viktor har ett lugn över sig som smittar av sig och vilket fanns där under hela utbildningen. Vi satte oss ner i ett grupprum i biblioteket där jag fick ställa frågor och vi diskuterade mina mål.

Under workshopen satte jag upp följande mål:
  • Försöka Byta samtalsämne, dvs när någon pratar om ett ämne skulle jag försöka avbryta personen genom att prata o något annat utan personen kände sig besvärad.
  • 1 st Jazz öppnare, det går till så att man går förbi tjejerna och gör ett dansmove som är Jazz-aktigt.
  • Försöka approcha 10 stycken, varav minst 8 stycken skulle vara close.

Enligt mitt tycke är de vackraste kvinnorna från mellanöstern, brunt hår, bruna ögon och de får gärna bryta på sitt hemspråk. Under workshopen är jag ute och går med Viktor. Vi passerar tre personer, en stor kille och två Iranska tjejer. Den ena är otroligt vacker och hon vet om det. Det syns på hennes gångstil och hur hon för sig. Längs min rygg kan jag känna en kall kår som kryper sig sakta upp. Jag vågar inte gå fram till dem, tänker att hon har pojkvän. Med hjälp av goda råd och nya sätt att tänka på hjälpte Viktor mig att vända den känslan till något positivt. Jag springer ifatt dem...

Jag: "Hej!" *Ler*
De ler: "Hej!"
Väntar en sekund... bygger upp stämning... (Älskar att leka med känslor)
Presenterar mig... "Mitt namn är X" *vänder mig mot killen och skakar hand med alla*
Jag säger att jag är på besök i Göteborg och undrar om de vet något roligt man kan göra i Göteborg. En av de iranska tjejena säger, med en nonchalant ton: "Gå på något fik. "
Jag bryter rapport med rösten, och säger:
"Tror du jag åkt hela vägen till Göteborg för att gå på något fik?" Detta sägs med ett leende.
Vi fortsätter att prata om allt möjligt. Jag vänder mig sedan mot tjejen i mitten. (Vi kallar henne Jasmin) Jag: "Får jag fråga en sak?"
Jasmin: "Javisst"
Jag: "Vill du gå på dejt med mig?"
Den andra Iranska tjejen skriker ut, "Wow, det är så en man ska vara, det är så en man ska vara!"
Jasmin vill gå på dejt med mig direkt, vilket är något jag inte kan. Jag har två timmar kvar av workshopen. Vi byter telefonummer och bestämmer att vi ska höras senare.

Workshopen fortsatte och jag började prata med totalt 20 personer och jag fick totalt tre tjejers telefonnummer och fyra tjejers facebook.

Kursen var verkligen det jag behövde för att komma ut i dejting och kärlekslivet. Idag några månader efter kursen har jag varit på flera dejter och haft romantiska stunder med flera trevliga kvinnor. Det har även ökat mitt självförtroende i andra delar av mitt liv. Kursen gav mig ritningen till ett rikt kärleksliv och det är min uppgift bygga upp det.
Martin Gustafsson, 23 år

Vad fick dig att välja coachingen?

Jag valde coachingen för att det lät som en spännande workshop, och för att det var ett område där jag kände att jag verkligen ville bli bättre. Ofta när jag såg tjejer på stan kände jag mig sugen på att prata med dom men vågade inte. Att ta denna workshop kändes som rätt steg i min utveckling för att komma över den rädslan.

Vad har coachingen gett dig?

Coachingen har hjälpt mig i utvecklingen att bli mer lugn och trygg i mig själv. Den har hjälpt mig i insikten om att anpassa mig efter min omgivning och göra det bästa av situationen. Vad jag också insåg var att det egentligen aldrig handlar om tjejen utan först och främst mig själv. När jag lyckas med en uppgift är det inte för att jag har lyckats få ett nummer utan för att jag har lyckats uppnå ett mål.

Hur har det gått efter coachingen?

Jag har haft ganska svårt för att hinna ge mig ut på dagarna och ragga. Men efter coachingen har jag i huvudtaget haft desto fler dejter. Fick dom dock ej genom daygame men det känns verkligen som att det hade en avgörande del i att bygga upp mitt självförtroende. Dessutom blir ju vissa tjejer så fruktansvärt glada när man frågar dom om en dejt, för sånt vågar killar i allmänhet inte att göra. Frågade en tjej uppe i Stockholm som efteråt sa, "vad du än gör sluta aldrig att göra det du gör".

Kommer du ihåg någon speciell händelse från coachingen som du vill dela med dig av?

Jag har ingen speciell händelse. Dock minns jag glädjen jag kände då jag gjorde något som jag egentligen var rädd för att göra, men för en gångs skull lät jag inte rädslan hindra mig.

Var det värt det?

Helt klart. Framförallt för mitt självförtroende som känns mycket starkare efter jag tog workshopen. Dessutom så vet jag nu mer att jag kan ragga på en tjej oavsett situation. För jag har gjort det förut.

Martin Ögren, 21 år

Vad fick dig att välja coachingen?

Nästan ett impulsval! Jag såg en annons på en hemsida och ville helt enkelt ta tag i att lära mig träffa tjejer. Det var knappt att jag orkade, men såhär i efterhand känns det typ som att jag vaknat ur the Matrix.

Vad har coachingen gett dig?

Vad gäller att träffa tjejer har coachningen gett mig en hel del referenserfarenheter utanför krogen att gå tillbaks till ifall jag skulle känna att det är svårt att prata med någon mitt på dagen, och det är ovärdeligt. Sen har Viktor hjälpt mig mycket med att hitta verktyg att forma min egen utveckling med, vilket hjälpt en hel del.

Hur har det gått efter coachingen?

Eftersom jag hittat bra sätt att arbeta på så har jag gjort väldiga framsteg inom dating jämfört med var jag var tidigare, och jag är helt säker på att det bara kommer gå bättre och bättre. Men framför allt har coachningen varit det första steget på en väg som jag fått en oerhörd inre frid av. Jag vet att vad som än händer så löser det sig.

Kommer du ihåg någon speciell händelse från coachingen som du vill dela med dig av?

Alltför många för att kunna välja en, egentligen. Hela dagen var fantastisk och det var den första gången jag någonsin kommit i state. Det kändes riktigt riktigt bra.

Var det värt det?

Med det jag vet nu såhär i efterhand så tror jag att jag hade kunnat komma dit jag är nu utan en workshop. Men jag är rätt säker på att workshoppen har gett mig en kanonboost i min utveckling, och framför allt gav det mig den där första sparken i rumpan att ta tag i denna delen av mitt liv som hade kunnat ta hur länge som helst att inse att jag måste ge mig själv. Workshoppen är inte ett magiskt piller som förvandlar någon på direkten, men för någon som seriöst vill ta tag i sitt liv är det en perfekt början. Definitivt värt det.
profilbild - anonym

John*, 22 år

*anonym - påhittat namn

Vad tyckte du om coachingen?


Jag tyckte att det var givande att bolla idéer och ibland få andra perspektiv på saker.

Vad tyckte du om Viktor som coach?


Jag tyckte att Viktor var väldigt lugn och trygg, det blev en avslappnad stämning.

Vad lärde du dig?

Jag lärde mig mycket om mig själv genom att reflektera över mig själv.

Hur har du tillämpat dina lärdomar och insikter?

Jag försöker tillämpa allt jag lärt mig dagligen på hinder jag möter. Jag gör detta genom ett antal verktyg jag lärt mig av Viktor.

Vad har det gett dig för resultat?

Mer struktur och handling.

Vad var det bästa med coachingen för dig?

Jag skulle säga stöttning och att jag fick rutin i det jag gjorde.