Online-kurs i nätdejtingSe exakt hur jag gör för att
dejta tjejer på nätet

Få försprånget du behöver för att få tjejerna du vill ha på nätet.Den här kursen passar dig som:

 • Är trött på att lämna ut dig själv på nätet och knappt ens få några svar.
 • Inte vet vad du ska skriva eller göra för att fånga tjejers intresse på nätet.
 • Tycker att det är svårt att skriva en bra presentation om dig själv.
 • Inte vet vilken profilbild du ska använda eller kanske inte ens har några bra kort på dig själv.
 • Tycker det är jobbigt att skriva till tjejer på nätet och vet inte riktigt vad du ska skriva, så det slutar oftast med att du inte ens försöker längre.
 • Inte vet vad du ska skriva för att få till en dejt när du väl fått svar från en tjej.
 • Värderar din tid så pass högt att du hellre investerar i en färdig lösning än att återuppfinna hjulet på egen hand.
 • Vill lära dig ett effektivt sätt att skapa attraktion och få så många dejter du vill ha - utan att behöva gå fram till tjejer på nattklubbar och barer med risk att bli dissad.


Eriks kommentar en vecka efter en nätdejtingkurs med Viktor

Det går fortsatt bra med nätdejtingen i den bemärkelsen att jag till en början ofta får svar samt att tjejer tar kontakt med mig. Det finns tom de som använder flirtfunkionen, "dig skulle jag vilja veta mer om".

Jag förstår inte vad som har hänt. Jag har aldrig upplevt det på det viset som det är nu. Vad har du gjort?! :)

Erik, 37 år från Västerås


Så vad är det de flesta killar gör fel på nätet?

Faktum är att de flesta killar som nätdejtar jobbar hårt för att ta kontakt med tjejer, de skriver mängder med meddelanden och de får knappt några resultat alls. Till slut blir de så frustrerade att de bara ger upp eftersom de inte vet vad de gör för fel.

Det här är vad de flesta killar gör fel på nätet:

 • Skriver hundratals ointressanta meddelanden till alla snygga tjejer de kan hitta utan att ens veta vad de ska skriva för att fånga tjejers intresse...
 • Väljer ut sin profilbild utan att veta exakt vad tjejer attraheras av i profilbilder...
 • Blir desperata och slutar försöka när inga tjejer svarar på deras meddelanden, eller när ingen vill ses i verkligheten...
 • Gör nästan alla ett stort misstag som gör att tjejer tappar intresset och slutar svara dem efter ett tag...

Så vad är problemet med det tillvägagångssättet?

Det FUNGERAR INTE. Med den här kursen slipper du all den frustrationen med att lönlöst FÖRSÖKA få till dejter med de tjejerna, och kan istället direkt börja använda ett system som fungerar, är vältestat och underbyggt med över 1000 timmars experimenterande under 7 års tid. Allt för att du ska kunna komma igång och dejta de tjejer du alltid velat ha.


När raggade en tjej senast på dig utan att du ens sagt ett ord till henne?

Med det här programmet får du färdigheterna och kunskapen för att enkelt skapa en profil som får tjejer att både vilja ha dig och skriva till dig.Med den här kursen lär du dig:

 • Hur du enkelt sticker ut på ett bra sätt jämfört med alla de män som inte känner till de här principerna.
 • Hur du undviker de största misstagen nästan alla män gör på nätet, som får tjejer att tappa intresset direkt.
 • Exakt vad du ska skriva till tjejer för att få dem att jaga dig.
 • Vad du gör för fel när du skriver till tjejer och hur du undviker det.
 • Hur du enkelt får fler dejter via nätet än du orkar gå på.
 • Hur du snabbt konverterar dina konversationer på nätet till dejter.
 • Hur du löser dina problem med tjejer på nätet.
 • Hur du tolkar de signaler tjejer sänder ut och hur du kan veta om hon är intresserad redan på nätet.
Om mig - Viktor Sander

Coach & dejtingcoach, Viktor Sander, Göteborg

Många brukar fråga mig hur jag kom in på att hjälpa andra med nätdejting. Jag var själv en sån där kille som aldrig fick några tjejer, jag gick runt hela dagarna och hoppades att någon tjej bara skulle bli ihop med mig på något magiskt sätt eller åtminstone visa lite intresse. Visst hände det ett fåtal gånger att tjejer tog initiativ, men då hade jag inte en aning om hur jag skulle hantera det.

Jag började tappa hoppet på att min livssituation skulle förändras, jag försökte inte ens med tjejer längre - det kändes lönlöst. Tills den dagen då jag bestämde mig för att ta bollen i egna händer. Då förändrades mitt liv. Där började en lång resa mot ett liv där tjejer inte längre var ett hinder, utan en möjlighet.

Nu vet jag att det går att bemästra nätdejting och få fler dejter än man orkar med - även om man inte ser ut som en fotomodell eller har någon erfarenhet av hur man flörtar med tjejer.

Hur man lyckas med detta har jag lärt mig genom över 1000 timmar av försök och misstag på nätet i min bemästringsfas. Under den fasen läste jag allt jag kom över som handlade om nätdejting och experimenterade med otaliga tekniker och metoder för att lyckas. Det mesta fungerade inte särskilt bra... Men långsamt började jag upptäcka vissa saker som fungerade och började lägga ihop pusselbitarna. Jag började få fler och fler dejter via nätet.

I slutet måste jag erkänna att jag nästan blev beroende av all bekräftelse jag fick från tjejer på nätet. Tjejer hade ju tidigare i mitt liv inte ens tittat åt mitt håll, än mindre att de faktiskt tog kontakt och ville träffa mig i verkligheten. Jag hade hittat något som verkligen gav resultat och dessutom var roligt och enkelt!

Den här resan började för mig på våren 2007 och jag har hjälpt andra att bli bättre på nätdejting sedan 2010. Jag är utbildad beteendevetare på Göteborgs Universitet. Jag har också en kandidatexamen i Bioteknik på Chalmers Tekniska Högskola, universitetsutbildning inom Socialpsykologi, Konfliktlösning, Dramadidaktik, samt Intervju- och Samtalsmetodik. Med all min erfarenhet och kunskap kan jag hjälpa dig att hoppa över de första 1000 timmarna av försök och misslyckande så att du direkt kan börja använda ett beprövat system som fungerar - utan att behöva prova dig fram bland otaliga värdelösa metoder som bara är ett slöseri med din tid.Absorbera all min kunskap från över 7 års erfarenhet på under 4 timmar.

Att bemästra konsten att nätdejta kräver hundratals timmar av träning och erfarenhet om man försöker göra det på egen hand, det är vad jag sysslat med de senaste 7 åren. Med den här kursen får du all min kunskap och erfarenhet från mina 7 år komprimerad och sammanfattad till ett utstuderat system. Tack vare det kan du på bara några timmar absorbera all min kunskap och erfarenhet för att ge din egen nätdejting en otrolig boost. Jämför detta med alla "vanliga killar" som desperat trampar vatten år ut och år in när de försöker på egen hand.

Om vi räknar med att du lägger 15 minuter i snitt varje dag på att försöka bemästra nätdejting. På 7 år så blir det drygt 630 timmar. Om vi säger att en timme är värd 100kr för dig så blir det 63 000 kr för dessa 630 timmar. Hur mycket skulle det då vara värt för dig att få all den kunskapen och erfarenheten komprimerad i ett paket på under 4 timmar?

Hur Carl-Oscar fick 280% fler svar (från 25% till 70% svarsfrekvens) efter min nätdejtingkurs

Första veckan skrev jag till 10 tjejer och 7 stycken svarade, denna veckan så har flera tjejer spontant skrivit till mig vilket känns jättebra! Har också gått på två dejter via nätet, och ska gå på en andra dejt med den ena av dem tjejerna jag träffade. Rekommenderar varmt detta program om du vill ha resultat på nätet!

Carl-Oscar, 29 år från Bromma, StockholmKursens upplägg

Nätdejting, grundnivå

Profilbilden och galleribilder i din profil

Vi går igenom principerna för en framgångsrik profilbild och vad som ger maximalt med resultat. Detta ger dig en större insikt i hur du kan lura systemet och skaffa dig en grym profilbild, utan att själv behöva se ut som en fotomodell.

Presentationen

Lär dig hur du skriver en presentation som får tjejer att drömma om ett liv med dig när de läser den, utan att behöva ljuga eller göra dig till för henne. Det handlar om att skapa en känsla hos henne som får henne att vilja veta mer om dig, det är denna nyfikenhet som leder till attraktion.

Användarnamn och basfakta

Här kommer du lära dig hur du kan sticka ut på ett fördelaktigt sätt från MINST 90% av alla andra killar på nätet med något som kräver mindre än 10 minuter av din tid.

Första meddelandet

Här går jag igenom mina mest lyckade (och några misslyckade) meddelanden på nätet och bryter ner varje liten del i dem för att förklara vad det är som gör att de lyckas eller misslyckas. Du får också mallar och exempel på hur du skriver framgångsrika öppningsmeddelanden på nätet. Mallarna kan användas för att ta fram nya och helt unika meddelanden på under 30 sekunder nästan helt utan ansträngning. Du får dessutom riktlinjer för hur du ska tänka och göra för att skriva framgångsrika meddelanden på nätet.

Nätdejting, avancerad nivå

profile analysis

Från konversation till dejt

Denna del går igenom principerna för att få en konversation på nätet att leda till en dejt i verkliga livet. Den innehåller även flera exempel på riktiga konversationer jag haft över nätet tillsammans med en skriftlig analys av varje konversation som förklarar varför jag skrev som jag gjorde och hur jag gjorde för att få till en dejt (eller varför jag misslyckades).

 • Gå från att chatta på nätet till att träffas i verkligheten.
 • Skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas på första dejten.
 • Lära dig vad du ska säga efter att tjejen svarat på ditt första meddelande.
 • Lära dig hur du håller igång en konversation och får den att leda till en dejt.
 • Undvika vanliga misstag och hur du räddar konversationen när du klantat dig.

Utveckla ett framgångsrikt mindset

Här lär du dig hur du bygger upp ett mindset som leder dig till framgång i dejtingvärlden. Med enkla, handfasta principer.

Bonusar

profile analysis

Bonus 1: Lär dig tolka tjejers intresse på nätet

En rapport som noggrant går igenom hur du tolkar de tecken tjejer sänder ut över nätet för att säkert veta om hon är intresserad av dig eller inte. Lär dig principerna bakom hur du tolkar hennes signaler och hur du på det sättet kan känna av stämningen för att veta när det är dags att fråga ut henne. (Värde: 225 kr)

profile analysis

Bonus 2: Handlingsplan för att bemästra nätdejting och träffa din drömtjej

Du får en handlingsplan som ger dig nya mål varje vecka att följa för att snabbt bemästra nätdejtingen och hitta din drömtjej. Handlingsplanen är anpassningsbar efter hur mycket tid du vill lägga på nätdejtingen. (Värde: 275 kr)

profile analysis

Bonus 3: Fråga vad som helst om kursen och få personliga svar från mig

Ställ dina frågor (anonymt) under varje kursdel med garanterat svar från mig under din första månad. Även möjlighet att läsa igenom andras frågor och diskutera med dina kurskamrater. (Värde: 400 kr)


Tommys kommentar efter en nätdejtingkurs med Viktor

Måste varit dynamit i profilen du hjälpte mig att göra. Har redan fått två mail utan att göra någonting (!) och massa profilbesök...

Nu flyr jag ut och tränar istället.. :) /skärrad

Tommy, 25 år från GöteborgVad kan du förvänta dig för resultat?

Den normala svarsfrekvensen för killar på en nätdejtingsida är allt från 0% till 25%, de klienter vi har som implementerar mitt system får ofta en svarsfrekvens på 25% till 70%.

Om du går från 25% till 70% i din svarsfrekvens, som min klient Carl-Oscar gjorde redan första veckan efter kursen, så blir det en ökning med 280%. Vilket i slutändan också blir minst 280% mer dejter för dig, antagligen mer eftersom mitt system också ger dig verktygen du behöver för att omvandla dina konversationer till lyckade dejter.

När du implementerat mitt system och följt din handlingsplan som kommer med programmet kommer du börja märka av dessa effekter:

 • Du kommer veta precis vad du ska göra för att fånga en tjejs intresse på nätet.
 • Du kommer enkelt kunna fixa en bra dejtingprofil till dig själv.
 • Du kommer veta hur du fixar en profilbild som är bättre än nästan alla andra killars bild - oavsett hur du ser ut.
 • Det kommer bli enklare och roligare att skriva till tjejer.
 • Du kommer kunna leda dina konversationer till dejter i verkligheten.
 • Du kommer kunna skapa attraktion över nätet.
 • Du kommer veta vad och hur du ska göra för att fixa så många dejter du vill ha.Detta får du när du köper kursen

 • Nätdejting, grundnivå (Värde: 575 kr)
 • Nätdejting, avancerad nivå (Värde: 300 kr)
 • Bonus 1: Lär dig tolka tjejers intresse på nätet (Värde: 175 kr)
 • Bonus 2: Handlingsplan för att bemästra nätdejting och träffa din drömtjej (Värde: 175 kr)
 • Bonus 3: Fråga vad som helst om kursen och få personliga svar från mig (Värde: 400 kr)
 • Obegränsad åtkomst till kursen
 • En säker investering i dig själv med 30 dagar lång 100% pengarna tillbaka-garanti.

Totalt värde: 1625 kr
Lanseringspris: 399 kr

Köp nu!

Alla priser är inkl. moms. Innehar F-skattebevis.