En mening som fick mig att fortsätta kämpa för att träffa en tjej

Meningen som fick mig att fortsätta kämpaJag vill gärna dela med mig av den här anonyma berättelsen jag hittade på nätet då den påminner väldigt mycket om både mina egna erfarenheter och vad jag fått höra av killar som gått på våra workshops.

”För några år sedan hände något som verkligen fick mig att förstå hur oerhört kraftfullt (faktiskt livsavgörande!) det är att våga gå fram till en tjej jag är intresserad av.
På den tiden satt jag ofta och pluggade på ett bibliotek, i en tyst läsesal med plats för kanske 30 personer. Redan första dagen jag kom dit lade jag märke till en väldigt söt tjej som satt och pluggade några rader framför mig, och när jag hade pluggat där i ungefär en vecka förstod jag att hon kom dit lika ofta som jag.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

När jag märkte att hon var där såg jag till att jag ”råkade” resa mig för att gå på toa, hämta vatten eller ta matpaus ungefär samtidigt som henne, och en dag tog jag mod till mig och började prata med henne utanför läsesalen, när vi båda skulle fylla på våra vattenflaskor. Jag minns ärligt talat inte exakt vad jag sa, men det var något trivialt i stil med ”man skulle ju hellre sitta ute i solen nu än härinne och plugga”. Hur som helst började vi småprata och fortsatte göra det när vi ”råkade” stöta på varandra de kommande dagarna. Efter tre dagar bjöd jag ut henne, och det blev starten på ett tre månader långt förhållande. Tyvärr tog det slut, mycket på grund av att sommarlovet kom som hon spenderade i sin hemort – 50 mil bort.

Men under de där tre månaderna, efter en mysig kväll tillsammans som slutade med härligt sex, sa hon något till mig som jag fortfarande tänker på väldigt ofta;
”Jag är så glad att du vågade börja prata med mig!”

Just den meningen har verkligen fått mig att fortsätta kämpa, och gå fram till söta tjejer och våga börja prata och bjuda ut dem. Även om någon skulle be mig dra åt helvete eller säga att hon inte är intresserad så vet jag att det finns mängder med tjejer där ute som VILL att man ska börja prata med dem! Så låt dig aldrig nedslås av en tjej som inte är intresserad, nästa tjej du pratar med kanske blir din flickvän. Men du vet aldrig förrän du har försökt. Så ut och våga bara!”

Som sagt är det här något som jag själv har upplevt många gånger, och just det här tankesättet är det som fått mig att fortsätta ta kontakt med tjejer även om det ibland kan kännas jäkligt läskigt och svårt.

Det har även hänt mig massor av gånger att jag gått fram till en tjej och gett en komplimang, eller att jag bjudit ut någon på dejt, och de har sagt att de inte är intresserade men visat att de blev väldigt glada och uppmanat mig att fortsätta med det jag gör. Även om tjejen du börjar prata med inte är intresserad av en relation kan du lysa upp hela hennes dag, och det är ju inte heller fy skam!