Flickvän på 3 månader | Recension

Jag har alltid varit en ganska blyg kille som aldrig riktigt vågat ta för mig och därför har tjejerna mer eller mindre uteblivit under min skoltid.

Flickvän på 3 månader - RecensionSista året på gymnasiet träffade jag en tjej som jag var ihop med under tre år men när det tog slut så stod jag åter där igen och hade ingen aning om hur jag skulle bära mig åt. Jag fyllde 24 i januari i år och insåg att jag var tvungen att göra något åt situationen om jag inte skulle fortsätta att leva utan tjejer och olycklig för resten av livet.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

En kväll kom jag in på Viktors datecoaching sida av en slump och då jag kände mig i desperat behov av att göra något åt mitt nuvarande läge så anmälde jag mig till en Livsstilsförändring på 3-månader eftersom jag kände att en enstaka workshop inte skulle räcka för att uppnå en mer bestående förändring. Det var inget självklart beslut att anmäla sig då det kändes väldigt skrämmande att ta tag i det hela, jag tvivlade även på att det skulle ge mig något, men desperat som jag var så beslöt jag ändå för att ge det ett försök.

Viktor hörde av sig kort därefter och jag fick fylla i ett formulär om vem jag var och vilka mina svårigheter var samt vad jag hade för mål. Därefter bestämdes en träff där vi tillsammans lärde känna varann och gick igenom mina svar på formuläret. Jag var mycket nervös inför att träffa Viktor första gången men han visade sig vara en förstående och lugn person vilket gjorde att jag snabbt blev bekväm i situationen.

Eftersom jag ville kunna träffa tjejer och känna mig bekväm till att gå fram till tjejer i alla situationer och främst på dagen så inriktades våra träffar på detta. Första träffen var en workshop där jag efter lite coaching skulle gå ut och prata med tjejer på stan, något jag innan inte trodde var möjligt eller ens acceptabelt! Men det gick mycket bra, första tjejen jag gick fram till var visserligen gift men hon blev väldigt glad över att jag kom fram till henne och hon sa ”lova att du aldrig slutar med det här”, vilket gav mig insikten att de flesta tjejer faktiskt inte har något emot att man går fram till dom eller för att citera filmen Hitch: no woman wakes up saying, ”God, I hope I don’t get swept off my feet today!”.

Eftersom jag hade mycket i skolan under en period så beslöt vi för att träffas en gång i veckan i början och Viktor gav mig även små uppdrag till varje gång. För att göra det hela mer effektivt så visade även Viktor hur man kunde använda internetdejting för att träffa tjejer, något jag var skeptisk till i början men det visade sig vara ett bra sätt som inte alls behöver ta speciellt mycket tid för att ge resultat.

När jag nu ser tillbaka på denna period så känns det som jag ser tillbaka på 2 hela år och inte 3 månader! Jag har själv aldrig riktigt trott på folk som skrivit om hur de upplevt stora förändringar på kort tid, så det känns konstigt att jag nu själv skriver om en. Jag har hunnit med så mycket: dejter, raggning på nattklubbar, fått nummer, nätdejting m.m. Det har inneburit så mycket förändring till det positiva som jag aldrig hade kunnat tro när jag började!

Jag har börjat se på utmaningar i största allmänhet på ett annat sätt, nu när jag besegrat min största rädsla – att prata med främmande tjejer på stan, så var plötsligt saker som tidigare känts skrämmande inte alls lika skrämmande längre; arbetsintervjuer, hålla föredrag inför klassen, hålla bröllopstal, ringa jobbiga telefonsamtal, inget av detta var längre speciellt jobbigt och det var saker som jag tidigare verkligen hade dragit mig för att göra, om jag ens hade gjort det…

Dejtcoachingen med Viktor har främst gett mig en förändring av det inre självförtroendet, jag ser numera möjligheter som jag tidigare inte såg och vet att jag har det inom mig, liksom alla andra, det gäller bara att tro på sig själv, något som Viktor fått mig att inse. Jag nådde mitt mål och har nu en underbar flickvän som jag är tillsammans med.

Kan inget annat än att rekommendera denna coaching, jag tror att en workshop kan ge en del teori men ska man nå den mer bestående förändringen så tror jag en längre period är nödvändigt. Det har inte varit en lätt resa alla gånger men helt klart värt det, kan jag kan du!