Ny dejtingcoach – Sebastian Hansen

Dejtingcoach, Sebastian HansenSebastian är en av de första personerna jag träffade i min personliga utveckling mot att bli den man jag ville vara, för ungefär 7 år sedan. Vi var båda på väg mot samma mål och gick ut otroligt mycket tillsammans för att ragga tjejer och pushade varandra konstant för att bli bättre. I slutet så specialiserade jag mig på vardagsflörtning, medan Sebastian fokuserade mer på night-game, att träffa tjejer i nattlivet. Han är en av de absolut bästa män jag sett på natten – han vet både hur man har roligt och hur man får resultat. Han har redan hållt i flera workshops – han är faktiskt den första coachen jag anlitade – men det tog ett tag innan vi lyckades få ihop en presentation till honom. Här är ett citat från hans senaste klient som kanske ger ett smakprov på hur grym han är:

”Nattworkshopen var helt jävla vansinnig!” och ett annat citat: ”Jag har aldrig fått såna resultat resultat tidigare i mitt liv!”.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Kan också tillägga att alla som haft Sebastian som coach hittils velat ha en extra nattworkshop, eftersom de tyckt det varit så kul och utvecklande. Det är ju ingen garanti såklart, men det kanske säger något om hur duktig han är som coach.

Så med det välkomnar jag varmt Sebastian till vårt team! Här kan du läsa mer om Sebastian som dejtingcoach och här kan du läsa om alla andra i teamet.

Har du några frågor till Sebastian eller finns det något annat du vill veta om honom? Kommentera gärna!