5 enkla sätt att öka din fysiska attraktionskraft

Öka  din fysiska attraktionskraftInsidan är viktigast, men utsidan är faktiskt det som till stor del avgör hur du uppfattas av andra människor. Vill du attrahera den där fantastiskt söta tjejen (jag lovar att du har alla möjligheter i världen att göra det) – se till att lägga ner lite tid och energi på ditt utseende!

Att se bra ut handlar inte bara om hur du ser ut i andras ögon, kanske allra viktigast är hur du ser ut i dina ögon. Tittar du dig själv i spegeln och gillar vad du ser? Bra, med självförtroende och en positiv syn på dig själv ökar din dragningskraft dramatiskt. Om inte, dags att göra något åt saken! Här kommer 5 enkla sätt att öka din fysiska attraktivitet:

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

1. Håll en hälsosam vikt

– Om du är överviktig

Ät mindre – skippa skräpmat och godis och ät mer frukt och grönt istället. Träning är inte särskilt effektivt för att gå ner i vikt då det bara gör att du blir hungrigare i proportion till hur många kalorier du förbränner – så det är enklare att bara äta färre kalorier från början. Dock rekommenderar jag ändå styrketräning för att bibehålla så mycket muskler som möjligt under viktnedgången. Undvik dock att banta – då bantning gör dig fetare i längden.

Vill du veta mer om hur du går ner i vikt på ett effektivt och hälsosamt sätt? Här är en väldigt bra, vetenskapligt baserad guide för att lära dig mer om effektiv viktnedgång.

– Om du är underviktig

Att väga för lite, att vara för smal och tanig kan precis som övervikt uppfattas mindre attraktivt. Vill du bli större, utan att för den delen gå upp i vikt på ett ohälsosamt sätt, börja styrketräna och ät samtidigt mer kalorität och proteinrik mat. För att öka i vikt krävs det att du ökar ditt kaloriintag till omkring 300-400 kcal mer om dagen än vad du äter i dagsläget. Känns det svårt att äta mer mat, satsa på proteinrika eller kaloritäta mellanmål. När jag själv hade detta problemet så brukade jag köpa hem både glass och godis att äta efter träningen – då jag hade väldigt svårt att gå upp i vikt. Nuförtiden försker jag dock äta mer hälsosamt.

Här är en vetenskapligt baserad guide om viktuppgång för inspiration.

Klipp och raka dig

Fem minuters rakning och en klippning för några hundra kronor gör en oförtjänt stor nytta! Genom att trimma skägget och fixa frisyren kan hela ditt utseende transformeras på en timme. Gå till en duktig frisör och be henne/honom att klippa dig i en frisyr som passar både din övriga stil, personlighet och ansiktsdrag. Och var inte feg nu, våga prova något nytt! När du är nöjd med din frisyr, se till att hålla både den och skägget i trim varje dag. Ett tips är att boka en ny frisörtid redan innan du går därifrån för att det inte ska gå alltför långt tid mellan gångerna.

Klä dig vettigt

Se över din garderob och var ärligt kritisk – har den den där t-shirten från 1996 kanske gjort sitt? Sätt på dig kläder som passar din kropp och sitter bra, och se till att klä dig på ett sätt som kan tänkas attrahera den typen av tjej du faktiskt vill ha. Läs mer i vår artikel om hur du klär dig rätt.

Fixa tänderna

Se till att ha ett vackert leende att charma tjejerna med. Borsta tänderna (morgon och kväll gäller fortfarande!) och skrapa tungan för fräscha tänder och fräsch andedräkt – extra viktigt om du röker eller snusar.

Även om jag inte tycker att någon behöver tänka på detta så måste jag ändå säga att en skonsam tandblekning kan vara väldigt väl investerade pengar – munnen och tänderna har en förvånansvärt stor påverkan på utseendet.

Din lukt kan avgöra om du lyckas eller ej

Vi reagerar instinktivt negativt när vi känner en ofräsch lukt, så se till att du inte stinker. Duscha ofta, minst varannan dag (och alltid efter träning eller kroppsarbete) och byt kläder – ofta kan svettlukt fastna i gamla kläder så att de börjar stinka direkt när du börjar svettas. Nytt svett luktar ingenting, utan det är bakterier på din hud som producerar lukten. Så släng dina stinkande kläder eller sterilisera dem genom att tvätta dem i 60 grader. Använd deoderant varje dag, eller absolut torr om du har stora problem med svett. En schysst parfym kan också hjälpa för att ge dig en fräsch doft. Se dock till att inte ta på för mycket parfym – det kan få exakt samma effekt som en starkt ofräsch lukt. Ett ”sprut” brukar räcka, doften ska bara kännas när man är riktigt nära och inte på långt håll.

Vad har alla de här tipsen gemensamt?

Om du följer dessa tips markerar det undermedvetet hos en tjej du träffar att din hälsa är god, både rent fysiskt genom att du håller dig i form (och använder kläder som visar dina bästa sidor) men även psykiskt i och med att du uppenbarligen tar dig tid att sköta om ditt utseende. Det går självklart att lyckas utan utseendet på din sida – men detta är effektiva genvägar för att enklare attrahera din drömtjej.

Bildkällor: 1