Hemligheten bakom en lyckad första dejt

Teknik för första dejtHar du tröttnat på tråkiga dejter där inget händer mellan dig och tjejen? Då har jag en teknik som gett mig många härliga minnen och trevliga dejter som alla slutat bättre än jag vågat hoppas på.

Efter att ni har bokat in en första dejt, gör så här samma dag som ni ska ses:

Några timmar innan skickar du ett sms i stil med detta, fast med dina egna ord: ”Hej *Namn*! Sitter och myser i solen med en polare, så skönt väder idag. Hoppas din dag varit bra! Ta förresten gärna med dig några bananer så kan vi göra världens godaste fruktsallad sen om du vill!  Kram”.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Varför funkar det här?

Hur sjutton ska det hjälpa mig kanske du tänker nu? Jo, det är väldigt enkelt, det får tjejen att investera mer i dig. Även om det är något så litet som att köpa några bananer så kommer hennes hjärna att rationalisera att hon gör det för att hon gillar dig lite extra. Dessutom sticker det garanterat ut från alla andra dejter hon varit på. För att inte tala om vilken bra anledning det ger till att fortsätta dejten hemma hos dig efter er första aktivitet är avklarad. Sen måste det inte vara just bananer eller fruktsallad, men be henne ta med sig något eller göra något speciellt för att hjälpa dig eller kanske att kä sig i något speciellt. Inget jättestort, men inte trivialt, så att det ökar hennes investering i dig och dejten. Själv har jag aldrig haft en misslyckad första dejt där jag bett tjejen ta med sig bananer. Jag skulle verkligen vilja höra om du själv provat detta eller något liknande och vilka resultat du fått. Denna teknik fungerar enligt samma pyskologiska mekanismer som princip 5 i artikeln om hur du tar dig ut ur vänzonen.

Bonustips

En sista viktig grej som har gjort en enorm skillnad för mig, att ringa ger bättre effekt än sms när ni ska boka in en dejt. Tidigare hade jag en lätt telefonfobi för att ringa tjejer. Jag fixade visserligen dejter via sms, men oftast var de bara bekväma med att träffas på stan och aldrig hemma hos mig. När jag senare övervann min telefonfobi och började prata med tjejer i telefon så märkte jag att tjejer helt plötsligt verkade bekväma med att komma hem till mig direkt (och i ett fall när en tjej inte ville det, så sågs vi på stan och tog direkt en promenad hem till mig – det visade sig senare att hon lovat sin mamma att träffa mig på stan). Detta är bara ett sätt som du kan fixa dejter på, att följa tillvägagångssättet till fullo är inte det viktiga då det alltid blir lite olika med olika personer. Det som generellt funkar för första dejten är att vara normal, trevlig och satsa 100% på det du vill. Sen skadar det inte att lägga till små detaljer som att få tjejen att investera lite extra i dig genom att ta med sig några bananer för en fruktsallad. Kommentera gärna med dina erfarenheter och problem när det gäller att få till bra dejter!  Jag läser och svarar på allt. 

Bildkällor: 1