5 raggningsrepliker som direkt väcker hennes intresse

Träffa tjejer på 7 sätt

Har du någon gång undvikit att gå fram till en tjej du var intresserad av med ursäkten att du inte visste vad du skulle säga? I den här artikeln kommer du att lära dig 5 enkla raggningsrepliker som enkelt väcker intresse hos tjejer, och när det passar att använda dem.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Vad är en raggningsreplik och när ska jag använda dem?

En raggningsreplik är helt enkelt en fras eller mening som används i syfte att starta en konversation med en person man inte känner sen tidigare, med en tydlig intention att inleda någon form av romans eller intim relation.
En bra raggningsreplik kan du använda vid alla tillfällen då du ser eller möter en okänd tjej som du blir intresserad av och skulle vilja prata med. Självklart passar de skitbra på krogen, men de funkar faktiskt precis lika bra på busshållplatsen, i mataffären eller på gymmet.

Syftet med en raggningsreplik är helt enkelt att fånga tjejens intresse och starta ett samtal. Lite utav vitsen med en raggningsreplik är också att om tjejen visar sig helt ointresserad kan du tacka och säga hej då direkt utan att det känns onaturligt.
Det finns många olika typer av raggnings- eller öppningsrepliker, som till exempel humoristiska, informativa eller romantiska. Vilken stil som fungerar bäst för dig är svårt att veta, det gäller helt enkelt att testa sig fram!

När ska jag inte använda raggningsrepliker?
En raggningsreplik passar mindre bra som öppning om du vet att du kommer träffa tjejen du vill ragga på igen, till exempel om hon precis börjat på ditt jobb, är instruktör på din gymklass eller går samma kurs som du. Givetvis ska du visa henne ditt intresse då också, men om du inte vill att hon ska känna sig obekväm i ditt sällskap resten av året kan du gå lite långsammare fram.

Hur ska jag göra för att inte låta cheesy?
Självklart gör det väldigt stor skillnad på hur du säger det du säger, vilket röstläge och tempo du använder, hur ditt kroppsspråk ser ut, om du låter allvarlig eller skämtsam och så vidare. Och precis som med allt annat är det viktigaste när du går fram till en tjej att du försöker vara så avslappnad som möjligt och låta naturlig. Få tjejer uppskattar en raggningsreplik som känns stel och inövad. Därför föredrar jag korta, enkla och humoristiska varianter, som du får exempel på här:

Raggningsreplik 1

Vi börjar med min favorit, som gett resultat både för mig själv och för mina klienter. Den har gett många snygga tjejer ett glatt leende på läpparna och en hel del dejter till både mig och mina klienter. Den här raggningsrepliken är perfekt om du ser en tjej på stan och inte har en aning om vad du ska säga. Jag har skrivit mer ingående om hur du kan använda den för att få tjejer i vardagen här.

1. Hej! Jag måste bara fråga dig en grej. *räck fram handen och presentera dig själv* Jo, *väntar på ögonkontakt*, skulle du vilja ta en fika/dejt med mig någon dag?

Raggningsreplik 2

En annan raggningsreplik som bara är riktigt skön att säga och den här typen av ärlighet uppskattas starkt av de flesta tjejer. Den här tycker jag funkar allra bäst i en bar/nattklubbsmiljö, men den funkar även vid andra tillfällen.

2. Jag såg dig här och jag var bara tvungen att säga hej för jag tycker du är så sjukt  intressant/söt/snygg! *räck fram din hand och presentera dig själv*

Raggningsreplik 3

Ibland är det enkla det bästa. Denna sätter dock lite mer krav på dina konversationsfärdigheter och att du vågar ta det steget längre när du fått igång en bra konversation.

3. Hej! *räck fram handen och presentera dig själv*

Raggningsreplik 4

Vem har inte ångrat sig över att man inte gick fram till den där tjejen?

4. Hej, jag var bara tvungen att gå fram och hälsa på dig. Annars skulle jag ångrat mig för resten av dagen ifall jag inte sa hej till dig. *räck fram din hand och presentera dig*

Raggningsreplik 5

En liknande som raggningsreplik 4, men med en dos humor istället. Ger ofta ett skratt från tjejen samtidigt som den väcker hennes intresse.

5. Hej! Jag såg dig här och jag var bara tvungen att säga hej, annars skulle jag fått sparka mig själv mellan benen! *räck fram din hand och presentera dig själv*

Hemligheten bakom raggningsreplikerna

Så vad är hemligheten bakom varför de här raggningsreplikerna fungerar och väcker tjejens intresse? Du kanske redan har listat ut det, det är två saker som egentligen är ganska självklara.

Det behöver inte vara mer komplicerat än så för att väcka en tjejs intresse för dig. Eftersom många killar tycker det är så extremt svårt och läskigt att gå fram och ragga på en tjej så förväntar de sig också att de behöver vara minst lika komplicerat som det är svårt. Min poäng är att det bara blir så komplicerat som du gör det. Jag föredrar att ta den enkla vägen och jag vet att det funkar både för mig och andra – så varför slösa din tid på komplicerade och invecklade raggningsrutiner när det är så enkelt som att bara gå fram och visa ditt intresse på ett normalt sätt?

Varning

Det finns dock en grej du måste veta innan du provar dessa raggningsrepliker. Du MÅSTE tro på det du säger till 100% för att det ska funka – säg bara att du skulle ångrat dig för resten av dagen om du verkligen skulle gjort det. Det finns en otrolig kraft i att tro på det du säger till 100%. Den kraften kallas KONGRUENS. Det innebär att ditt kroppsspråk och dina ord överensstämmer till 100% vilket gör att ditt budskap blir mångfaldigt mer kraftfullt.

Dagens uppdrag

1. Skriv ner en raggningsreplik du skulle vilja prova och berätta varför och i vilken situation här nedan! Det behöver inte vara en av dessa repliker utan du kan hitta på en helt egen så ger jag dig min feed-back på den.

2. (Avancerat uppdrag) Nästa gång du ser den där speciella tjejen – gå fram till henne och säg det du skrev i punkt 2 och berätta sen hur det gick här!

Bildkällor: 1