Svårt att hitta läge för första kyssen? Prova detta

Har du någon gång varit i en situation med en tjej, kanske på en första dejt eller liknande, där allt känns ”rätt” men du inte lyckas hitta ett bra läge för den första kyssen? Här kommer ett superenkelt men fantastiskt effektivt litet knep som du kan prova nästa gång det händer!

Situationen
Du och en tjej är på dejt eller på tu man hand av någon annan anledning (en tjejkompis har bjudit hem dig på filmkväll, du pratar enskilt med en tjej på en fest eller nattklubb eller så ”råkar” du och en kollega vara ensamma i det trånga kopiatorrummet på jobbet).

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Det viktiga är att situationen på något sätt är relativt intim och att det har byggts upp en stämning där du känner att du skulle vilja och kunna kyssa henne – och att hon skulle vilja kyssa dig tillbaka. Ni kanske har flörtat  med varandra under lång tid (på jobbet eller i skolan till exempel) eller så har ni en härlig dejt där ni pratar lättvindigt om allt och inget, skapar naturlig fysisk kontakt och har flörtig ögonkontakt.

Du har dessutom lagt märke till att tjejen visat tydliga tecken på attraktion, och du tänker hela tiden på att du vill kyssa henne men hittar inget bra läge för att göra det. Kanske väntar du på ett magiskt tillfälle där det känns som att tiden stannar, omvärlden försvinner och ni tittar varandra djupt i ögonen och kysser varandra (samtidigt som en stråkorkester börjar spela i bakgrunden och fyrverkerier lyser upp himlen)? Då kan du få vänta för evigt! Men, det finns en simpelt trick som skapar just den där superromantiska stunden, och det enda du behöver göra är att säga ett litet ord.

Frasen som skapar det perfekta läget för den första kyssen
Hitta rätt läge för första kyssen
Det spelar ingen roll vad ni gör, du kan använda den här frasen oavsett om ni går från ett ställe till ett annat, medan ni pratar med varandra eller precis när hon är på väg att gå och köpa en drink.

Det du gör är att säga ”vänta”, som om du plötsligt kom att tänka på något viktigt, se henne i ögonen och kyssa henne.

”Vänta”, är alltså det enda du behöver säga, för genom att avbryta vad ni än gör med det lilla ordet så skapar du det där magiska ögonblicket du behöver för att kyssa henne. Hon kommer dessutom förmodligen att minnas kyssen som väldigt romantisk och spontan!

Låt det inte gå alltför många sekunder mellan att du sagt ”vänta” och att du lutar dig mot henne och kysser henne, eftersom det är just avbrottet som skapar ett perfekt tidsfönster där plötsligt allt fokus riktas mot dig och den första kyssen. Om du väntar för länge, blir nervös och tittar bort istället för att hålla ögonkontakt eller börja säga något annat så försvinner ögonblicket.

Självklart kräver denna teknik en hel del mod, men kom ihåg att om du tydligt märker att det finns attraktion mellan er så förväntar tjejen sig att du ska ta initiativet till en kyss. Om du inte gör det medan tillfället finns är risken stor att du hamnar i vänzonen eller att ert dejtande helt enkelt rinner ut i sanden. Samma sak gäller givetvis på krogen, där riskerar du ofta att aldrig mer få se tjejen igen om du inte vågar kyssa henne när ni hamnat i en intim situation.

Kommentera gärna och berätta om hur du brukar göra för att inleda den första kyssen och vad som funkar eller inte funkar för dig.

Bildkällor: 1