Välkommen!

Hej och välkommen till Date Coaching Swedens blogg! Här kommer du att hitta fakta, tips, råd och verktyg inom ämnen som personlig utveckling, raggning, psykologi, coaching och date coaching. Främst kommer jag, Viktor Sander, att skriva här, men jag kommer även att bjuda in andra personer att skriva som kan bidra till att höja bloggens värde för dig som läsare.

Syftet med bloggen är en förlängning av företagets vision, “En värld där människor vågar satsa på vad de vill, där vi alla kan leva de lyckliga och fullständiga liv vi idag drömmer om”. Samtidigt hoppas jag kunna nå ut till fler människor och öka intresset och medvetenheten kring tjänsterna jag erbjuder, coaching, samt date coaching.

Gratis videoträning (på engelska): Dubbla ditt sociala självförtroende på 5 minuter

  • Använd "konversationell trådning" för att undvika pinsam tystnad
  • Det bästa sättet att komma förbi meningslöst kallprat
  • Krossa jobbig självmedvetenhet med den nya "OFC-metoden"
  • Myten att du behöver ett "intressant liv" för att vara intressant

Om du har något speciellt önskemål på ämnen som är relaterade till områdena jag nämnt så är du varmt välkommen att ta kontakt med mig eller lämna en kommentar, likaså om du själv har expertkompetens inom något av områdena och är intresserad av ett samarbete. Det jag först kommer att skriva om är ett enkelt sätt att ta kontakt med tjejer, sedan kommer det också en artikelserie om självkänsla.

Varmt välkommen!

Stämmer detta in på dig?

  • Du tänker för mycket och fastnar i ditt huvud i sociala situationer
  • Dina konversationer rinner ut i sanden och du får slut på saker att säga
  • Du känner dig ofta hämmad när du pratar

Tillsammans med konversationsexperten David Morin har jag utvecklat en gratis videokurs (på engelska) för att skippa kallpratet och skapa det sociala liv DU vill ha: Visa mig nu.