7 tecken på att hon är är intresserad på nätet och i chat

Tecken på att hon är intresserad på nätet i chatDet fina med nätdejting är att man kan lära sig det. Det handlar om att lära sig grunderna i de olika människotypernas beteende och kunna se de känslomässiga och sociala behov som varje enskild individ har. Det handlar om att lära sig mer om sig själv, rannsaka sig själv och komma till nya insikter om ens eget inre. Det handlar om att utöka sitt kontaktnät och utveckla sin sociala kompetens. Det handlar om att våga satsa på någonting så outgrundligt och underbart som kärleken.

En mycket viktig del av denna konst är att kunna tyda de tecken som dyker upp på din resa. Att veta hur du ska förhålla dig i dejtingvärldens cyberhav är en mycket värdefull egenskap som kommer att skänka dig stora framgångar i ditt sökande. Missförstånden kommer att minimeras, och du kommer därigenom att bli mer effektiv i dina konversationer. Du kommer att veta när det är dags att lägga in nästa växel, och samtidigt bli medveten om när det är dags att backa undan. Du kommer att bli mer socialt taktisk i takt med att du blir säkrare på vad du är ute efter, och du kommer att utvecklas i en rasande fart.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

Bruce Lee sade en gång, mycket insiktsfullt, att den bästa krigaren är den medelmåttiga människan med ett laserlikt fokus. Med andra ord, du behöver inte inneha någon professorexamen i dejting för att lyckas. Det som verkligen räknas är vilja och glöd.

Visst finns det regler och principer som gäller när du ska ge dig i dejtingvärlden i förhoppningen att inte komma ut ur den utan sällskap, men tills största delen handlar det om att se möjligheter och ta vara på chanserna. Mycket likt vägen till det vardagliga livets lyckosammare ögonblick.

Hur vet man att hon vill då? Naturligtvis skiljer det sig från kvinna till kvinna, men det finns några intressanta punkter som visar att hon hyser intresse, om än omedvetet. Visste du till exempel att när du möter en kvinnas blick, och hon som hastigast tittar ner i marken, så är det vanligtvis en fullständigt omedveten invit som har funnits i kvinnans beteendemönster sedan urminnes tider? I sin grundligaste bemärkelse innebär det att kvinnan erkänner sin underkastelse till mannen och inbjuder till att låta sig charmas.

Det finns emellertid några konkreta tecken som påvisar att tjejen i fråga är intresserad. Inom nätdejting, när du inte har henne framför ögonen och kan agera på det du ser och hör, så blir det en aning mer komplicerat. Det enda du egentligen har att gå efter är det hon skiver. Det är inte mycket att gå på, men du kommer snart bli varse om att det faktiskt är alldeles tillräckligt. Det går att utläsa genom det hon skriver i sina meddelanden om det är dags för er att träffas. Kanske har du rentav varit med om en eller flera tecken utan att lägga märke till dem. Det är inte lätt alla gånger då det finns så mycket som pockar på vår uppmärksamhet idag, men när du har läst färdigt det här blogginlägget kan vi garantera att du inte kommer att missa en chans igen.

Så vet du att hon vill ses i en textkonversation

1. Hon ger dig komplimanger och försöker smickra dig.
Att bli bemött med smicker och komplimanger är ett ypperligt sätt att få det osäkra anletet att spricka upp i ett inbjudande leende.

2. Hon tar allt kortare tid på sig att svara.
När du inte längre behöver sitta i förtvivlan och vänta på ett svar, då har du vindarna med dig. Solen skiner i riktning med dig. Njut av den.

3. Hon ställer personliga frågor för att få veta mer om dig.
Att bjuda in till hjärtats kunskap är en första beröring.

4. Hon vill hitta på någonting med dig; besöka något evenemang eller upptäcka någon sevärdighet.
Aktiviteter, helst så många och briljant uppseendeväckande som möjligt, har aldrig varit så populärt som idag, så varför inte anamma det? En och annan kanske ni hyser gemensamt intresse för.

5. Hon berättar mer om sig själv och svarar utförligare på dina frågor.
Att utbyta intressen och kunskaper är en del av det sociala umgänget. Att utbyta intimare och mer omfattande detaljer är en del av den djupare relationen. När förklaringarna blir allt längre är du på väg mot en djupare konversation.

6. Hon vill övergå till en närmare variant av kontakt, exempelvis över telefon.
Många känslor kan uttryckas i text, men för en närmare förståelse krävs en intimare samverkan. Nästa steg i relationen tas när orden som yttras i text kompletteras med röst och blick.

7. Du får henne att skratta åt din humor, till och med genom dina sämre skämt.
Ett skratt förlänger livet sägs det. Ja. Ett skratt förgyller livet. Ja. Där vägen till ett skratt är kort är så också vägen till en hand.

Jag kommer personligen besvara de första 10 välformulerade frågorna i kommentarsfältet.

Bildkällor: 1