Varför tjejer dras till män som inte bryr sig

Varför tjejer dras till män som inte bryr sigHar du någon gång undrat varför tjejer verkar dras till män som inte bryr sig om vad andra tycker om dem?

Till skillnad från vad man kanske tror utifrån rubriken handlar det inte om att vara en ”bad boy” eller någon sådan amerikansk filmstereotyp. Istället handlar det om att erkänna sina brister och släppa sin skam. Då slutar du bry dig. På så vis blir du mer självsäker och attraktiv.

Så fort du skäms över något och inte vågar prata om det kommer det att påverka hela ditt kroppsspråk så att du sjunker ihop och ser extra ynklig ut. Eller så är du en sådan person som blir alldeles stel, konstig och osympatisk. När du håller inne din skam på det sättet börjar du tvivla på dig själv och då tappar du alla chanser att bygga attraktion.

Vad är du för typ av övertänkare?

Gör det här testet och få en skräddarsydd rapport baserad på din unika personlighet och dina mål. Börja förbättra ditt självförtroende, dina konversationer och din förmåga att skaffa vänner - på under en timme.

 ”…På det sättet tar du första steget mot att sluta bry dig…”

En självsäker man går inte runt och försöker dölja sina svagheter för andra, om han är dålig på något så står han för det. Våga visa hela dig själv, även dina svaga sidor. Det finns en enorm styrka i att känna att du inte behöver dölja dina svagheter, då finns det inget som längre kan skada dig.

Min erfarenhet

Jag har en berättelse om en av mina erfarenheter som markerar ett skifte i min utveckling där jag slutade att skämmas över min bristande sexuella och romantiska erfarenhet.

Jag minns en gång för många år sedan när jag precis börjat min resa inom raggning och personlig utveckling, jag hade inte ens kysst en tjej ännu. Jag hade varit ute på klubben hela natten och satte mig på Burger King för att äta en hamburgare, såg en kvinna sitta ensam vid ett bord och frågade om det gick bra att sitta där. Det gick bra. 

Jag kommer inte ihåg hur vi kom in på det, men det slutade i att jag berättade allt om min icke-existerande sexuella historik. Hon kunde såklart inte tro mig och speciellt inte att jag var ärlig med det, det här är ju något de flesta skulle skämmas över (vilket även jag gjort tidigare i mitt liv). Det slutade med att hon åtskilliga gånger sa att hon gärna skulle ha sex med mig trots att hon var i ett förhållande. trots att hon var i ett förhållande. Av detta samtal fick jag en av mina största kickar någonsin – av att bara vara helt ärlig. Jag kände mig som världens grymmaste man som var helt osårbar utan ett uns skam i kroppen. Det som hjälpte mig att vara så ärlig var att hon var helt okänd för mig och jag visste att jag aldrig skulle träffa henne igen, det gav mig en sån frihet att säga precis vad jag ville och jag valde sanningen.

Det första steget mot att sluta bry dig

Tjejer dras till män som kan vara sig själva på ett naturligt och självsäkert sätt. Det är inte konstigare än så. Men för att kunna vara dig själv till fullo krävs det att du slutar bry dig om vad andra tycker om dig och det första steget mot det är att erkänna dina brister både för dig själv och andra.

Utmaning – För dig som verkligen vill växa som person och utmana din bekvämlighetszon

Om du vill ha en ännu större utmaning, leta upp en lämplig okänd person som verkar helt ofarlig, inled en konversation med den personen och led in det på något du skäms riktigt mycket för. Kanske att du är oskuld, kommer för tidigt, inte vet hur du får en tjej att komma eller är livrädd för att ragga på tjejer. Berätta om det in i minsta detalj (förutsatt att den andra personen är nyfiken) och notera hur det får dig att känna.

Uppvärmning – Första steget mot att sluta bry dig om vad andra tycker

Skriv i kommentarerna här nedan om en svaghet du har eller något du vill bli bättre på inom dejting. På det sättet tar du första steget mot att sluta bry dig om vad andra tycker. Det kommer göra att det känns mindre jobbigt och kommer vara mycket enklare att börja din utveckling inom området. För när vi inte vågar erkänna något och undviker det så blir det bara mer och mer jobbigt. Jämför det med om du är irriterad på en person och håller det inom dig. Tillslut kommer din irritation växa sig så stor att du exploderar i ilska mot personen (eller undviker personen som pesten för resten av ditt liv). Det du gör genom att kommentera och berätta om en svaghet är att du släpper ut den på ett konstruktivt sätt innan den blir så jobbig att hantera att du aldrig kommer orka ta tag i den. Skriv ner en svaghet du har eller något du vill bli bättre på inom dejting nu.